selam arkadaşlar ben serkan eski nick name goldmotor uzun süredir aranızda olamadım . tekrar aranızda olmaktan mutluyum bundan sonra aktif olmak istiyorum
selam arkadaşlar ben serkan eski nick name goldmotor uzun süredir aranızda olamadım . tekrar aranızda olmaktan mutluyum bundan sonra aktif olmak istiyorum
hosgeldin aktif olursun umarım =))
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
aramıza hoş geldin dostum
aramıza hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
pre_lude
Hocam ne uzatmıssın sacları ya, helal,
bende deniyorum ama yetismiycek askere kacıcas sanırım.
Comfirmation Bias
....................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
yenıden hosgeldınnn sefa geldınnn
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)