herkese cok slm.manisadan cartman. motosiklet seviyorum ama elimin ve aygımın ayarı olmadıgı için motosikletten cok korkuyorum...bakalım ne olacak....
herkese cok slm.manisadan cartman. motosiklet seviyorum ama elimin ve aygımın ayarı olmadıgı için motosikletten cok korkuyorum...bakalım ne olacak....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Hoşgeldin, imzana bayıldım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
.................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
aramıza hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hoşgeldin Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin arkadaşım 24 25
çağatayy. hoşgeldin dostum. sana uygun bir motor alırız sen hiç merak etme. bu camiaya giren çıkamaz bil. inanılmaz keyiflidir çünkü.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
hoş geldin hayırlı ugurlu olsun bol sohbetli günlerin olsun küçücük bir honda alsan 50 cc lık ne elının ayarı önemli olur ne ayagının bak keyfine gez gönlünce .
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
"kyles mamma is a housewife" hoşgeldin
selam cartman, yaaa seeennn su salsaci arkadas degilmisin?
sanki oyle hatirlar gibiyim...
aramiza hos geldin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
çağatay abi hoş geldınn sefalar getirdınn sana r1 alalım yanında da hedıye cbr verırlersee özlem ablaya hedıye edelımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
cartman aramıza hoşgeldin kardeşim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
hoş geldin arkadaşım kazsız günler gezmeler diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)