[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
cartman hoşgeldin r1 mi olur cbr mı bilmem ama ilk olarak yeni başlayacağından bunların maketini alırsın ilerki yıllarda da bunları anahtarlık yaparsın motoruna kanımca.
Tekrar hoşgeldin...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Shut up Cartmen
Hoşgeldin.. Umarım istediğin motora ulaşman zor olmaz.. saglıcakla
helal olsun sana be iskender
bi bonus daha kazandın benden
kasmak lazım arkadaşım da bu iş sizlere düşüyor
banaysa naza çekmek
kemalcim yok öle r1 e bonus cbr veren yer
ben alın terimle alırımmm üzülme sen
yapamayanmı yapmak istemeyen mi bilmem artıkk
ama cesartei olanları bekleriz salsa partimizee saruhanın roofuna
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
212 kere görüntülenmiş ne yazık bana. :( yarın ybr mi alıyorum sonunda. ee bu bir başlangıc R1 e gden yolda küçük bir adım
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
dostum nişanlanmışsın duyduğumuza göre hiç haberimiz olmadı... elimizde bi çiçek atlar gelirdik....neyse yeni motosikletin hayırlı olsun
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
wayyyy hemsom hosgeldin manisalı olup orada motosiklet kullanamamak çok acı yaw
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)