herkese selam.ben izmir bornovadan mehmet.19 yaşındayım ve presto pr150t sahibi oldum birkaç gün önce. birde şu il mt grupları var.bu mt'nin açılımı ne acaba?
işte benim kırmızı şimşek
herkese selam.ben izmir bornovadan mehmet.19 yaşındayım ve presto pr150t sahibi oldum birkaç gün önce. birde şu il mt grupları var.bu mt'nin açılımı ne acaba?
işte benim kırmızı şimşek
hoşgeldin.... 35.5 izmiri 2 ay önce fethettim kızlar falan wuwww
aramıza hoş geldin kazasız sürüşler dilerim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
aamıza hosgeldın dostum........
her ızmırden merhaba topicine yazdıgım gıbı bende izmirliyim
mt motosiklet türkiye oluyo
Hoşgeldin Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
...........................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Dün plaka ve ruhsatımıda aldım fakat b sınıfı ehliyetim var.ne yazıkki A2 ehliyetim yok . en yakın ehliyet sınavıda temmuzun 7'sinde.ağustosun başındada direksiyon varmış.yani 3 ay gibi bir süre A2 olmadan kullanacağım motorumu.inşallah başıma bir iş gelmez
hoşgeldin arkadaşım aramıza
MT Motosiklet Türkiye demektir
eğer MPYG olsaydı o da Motosiklet Papai Yeni Gine olurdu herhalde
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
aramıza hoşgeldin... kalıcı olman dileğiyle...
aramıza hoşgeldin dostum motorunu güle güle kullan yalnız A2 ehliyetin olmadan fazla yollara çıkma derim arkadaşım motorunun keyfine varamadan elinden kaptırabilirsin en önemlisi allah korusun kaza geçirsen karşı taraf hatalı olsa dahi yine senin başın ağırır sabret ve ehliyetini almaya bak hiç olmazsa için rahat olur..
hoşgeldin inşallah tüm korumalarını alıp gelmişsindir.
kask sız asla
kardeşim hoşgeldin..bende birkaçgün önce geldim gerçi hoş vakit geçirmeni dilerim
zx-6r namı diğer 636...
hoşşgeldinn sefa geldınn
ZAFERE KADAR DAİMA!!
hoşbulduk arkadaşlar
güle güle kulan en kısa zaman da ehliyetini al cazası çok
ehliyetimi alabileceğim en kısa zaman bile 3 ay.en yakın sınav temmuzda yani ağustostan önce motor ehliyetimi alamayacağım.yazda geldi tam motor zamanı.ağustosa kadar sürecem bu şekilde yapacak birşeyim yok ne yazıkki hatta yukarıdada yazdığım gibi bir hafta sonra denizliye gidip gelmeyi düşünüyorum motorla.umarım polisle başım derde girmez.
aramıza hoşgeldin ehliyetin yoksa fazla çıkma ana yollara malum cezalar seni motor dan da alabilir. kazasız sürüşler
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)