Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

satın alırken nelere dikkat etmeliyim?...

REKLAM ALANI
    afacan_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    (ya afedersiniz bu konuyuda nereye açmam gerektiğini bulamadım..)

bi motor alıcam ikinci el, motorun nelerine dikkat etmeliyim? hani motoru tamam aşağı yukarı nelere dikkat etmem gerektiğinin biliyorumda, asıl merak ettiğim konu motorun herhangi bir (suçu cezası, çalıntı olup olmadığı..) sonuçta motoru tanımadığım birinden alıcam, motorun saglam olup olduğıını (çalıntı filan olmadığını) nerden ve nasıl öğrenebilirim sonuçta ruhsatı üzerime alıcağım için biran karşıma çıkabilicek sorunlar aklıma geldi, acil yanıtlarsanız çok sevinirim. teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    çalıntı olup olmadığını devir işlemleri yapılırken noterden öğrenebilirsin.
    motorun sağlam olup olmadığını öğrenmek içinde ii bir ustaya götürmen gerekir

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı afacan_s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (ya afedersiniz bu konuyuda nereye açmam gerektiğini bulamadım..)

bi motor alıcam ikinci el, motorun nelerine dikkat etmeliyim? hani motoru tamam aşağı yukarı nelere dikkat etmem gerektiğinin biliyorumda, asıl merak ettiğim konu motorun herhangi bir (suçu cezası, çalıntı olup olmadığı..) sonuçta motoru tanımadığım birinden alıcam, motorun saglam olup olduğıını (çalıntı filan olmadığını) nerden ve nasıl öğrenebilirim sonuçta ruhsatı üzerime alıcağım için biran karşıma çıkabilicek sorunlar aklıma geldi, acil yanıtlarsanız çok sevinirim. teşekkürler
    http://www.motosiklet.net/forum/puf-...clari-2-a.html
    konu burada ayrıntılarıyla işlenmiş
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

afacan_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    çok teşekkürler, birde bir sorum daha var, scooter alıcam daha önce kullandım 3-4 kez ama haala idare edicek kadar bile kullanamıyorum, scooter kullanımının daha teknik bilgilerine ulaşabiliceğim bir link te varmı acaba

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    linki bilmiyorumda en iyi öğrenme şekli deneyerek öğrenmedir.ne kadar cok pratik yaparsan o kadar iyi öğrenirsin

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı afacan_s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler, birde bir sorum daha var, scooter alıcam daha önce kullandım 3-4 kez ama haala idare edicek kadar bile kullanamıyorum, scooter kullanımının daha teknik bilgilerine ulaşabiliceğim bir link te varmı acaba
    üyelik tarihin çok eski ama yinede hoş geldin. anasayfa-forum-sürüş teknikleri
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)