Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı

REKLAM ALANI

merhaba 19 yaşında odtü inşaat öğrencisiyim konuyu doğru yere açtığımdan da emin değilim ama sizlere bir sorum olacaktı
    yaklaşık 1 senedir motosiklet ehliyetim var arkadaşımın 150cclik çin malı crossunu da bir yaz boyu kullandım ama hiç kendi motosikletim olmadı bu yaz bmw rider academynin verdiği tüm eğitimleri almayı düşünüyorum bunların sonunda bmw f650gs alıp kullanmak benim için sakıncalı mı olur tek silindir 50 hp güç üreten bir motor 50 hp yüksek bir güç ben de bunun farkındayım forumlarda büyük motorla başlamanın zararlarıyla ilgili tüm konuları da okudum ama istanbulda yaşayıp ankarada okuyan biri olduğum için genelde istanbul ankara arası yolculuk yapmam gerekicek ve bunun içinde 120km/h hızla rahat gidicek bir motora ihtiyacım var hız yapmak gibi bir derdim yok sadece yolda giderken kendimi güvende hissetmem ve rahat olmam gerekiyor bmw rider academyden alacağım eğitimler bunun için yeterli olur mu
    beni bu konuda aydınlatabilirseniz çok teşekkür ederim saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbr 125
    arkadasım bence yeterlı olur cunku o tur yerlerde cok ıyı egıtım verıyolar tabı bunun dısında motoruna alısma surecınıde gectıgın zamöan neden olmasın ama mutlaka ıyı bır egıtım alırsan al ıstedıgın motoru yoksa dedıgın gıbı tehlıkelı olabılır ben boyle dusunuyorum ama arkadaslar neder bılmem
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Bence iyi bir eğitimin ardından böyle bir makina alınabilir. Hiç 250 cc segmentine girip tekrar motor değiştirmek zorunda kalma benim gibi Uzun süre değiştirmek zorunda kalmazsın
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

teşekkürler yardımlarınız için ben f650gsten başka amacıma hizmet edebilicek başka bir motor bulamadım dağ bayır tırmanmaktan çok otobanda uzun yol yapmam gerekicek ama türkiyedeki motor çeşitliliğinde bir sıkıntı olduğu için f650gsi uygun buldum zaten motorla yurt dışına seyahatler eden r1150gsi olan bir abim de f650gsinin de tüm amaçlarını karşıladığını söylemişti bana ama eğer sizlerinde başka bir motor önerisi olursa onları da dinlemek isterim tabi aldığım eğitimler sonucu kendimi tehlikede hissetmeyeceğim bir motor olması gerekir teşekkürler yine yardımlarınız için

intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    f650 güzel bir makina,
    otoban haric her yolda harika dir.
    dik oturuşundan dolayı 120 Km/h ila 2 saat gittikten sonra kendini haşat hisedersin. cünkü sürekli kaslarını sıkarak rüzgara karşı savaş vermisindir sen.
    onun kardeşi Pegasoyu kullanıyorum ve otoyollarda kesinlikle gitmek istemiyorum artık.
    fakat şehir icinde, dışında, sabilize yollarda ve özelliklede rampalı ve virajlı yollarda seni cok memnun eder.
    Gecen şile ağva ya gittik, bir er 500, iki fazer ve ben. bilin bakalim diyerlerini tam 15 dk agvada bekleyen kim di??
    all you need is love

teşekkürler intercom verdiğin bilgiler için ama malum ankara istanbul otobanı dümdüz 3 şeritli bir yol bu yol 120km/h hızla 4 saat sürer tünelle beraber yavaşlamanın gerekeceği hiçbir yer de kalmadı yolla 4 saat arada ufak bir benzin molasıyla f650gsle alınmaz mı yani touring modellere bakınca gözümü korkutuyolar güçleriyle tabi eğitim alınca ordaki hocalarında tavsiyeleri olucaktır şu motorla rahat edersin diye ama ben sizlerin de fikrini almak istiyorum f650gsin 0 fiyatı 11000£ bu fiyata japon bir sürü kaliteli motor alınabilir, amacıma hizmet edecek motor yok mudur iyi bir eğitimden sonra kullanabileceğim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)