ben volkan,aranıza yeni katıldım.kendimi tanıtayım:öğrenciyim,avcılarda oturuyorum,nickimdende anlaşılacağı gibi 90 model IZH JÜPİTER5 marka motor kullanmaktayım,tüm motorcu arkadaşlara saygılar,ayrıca kazasız belasız günler dilerim...
ben volkan,aranıza yeni katıldım.kendimi tanıtayım:öğrenciyim,avcılarda oturuyorum,nickimdende anlaşılacağı gibi 90 model IZH JÜPİTER5 marka motor kullanmaktayım,tüm motorcu arkadaşlara saygılar,ayrıca kazasız belasız günler dilerim...
Hoşgeldin Volkan.
Bak bakalım sevecek misin motosiklet.net i :
DBTYSG
Volkan Aramıza Hoşgeldin
Umarım sitemizi begenirsin
hoşgeldinn volkan :B-fly:
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hoşbulduk arkadaşlar site süper,herkes çok samimi.arayıpta bulamadığım ortam yani ilgilerinize teşekkürler
hoşgeldin volkan sevindim siteyi beğendiğine zamanla daha iyi tanıyacaksın herkezi
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
hoşgeldin volkan üyeliğin hayırlı olsun
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
hoşgeldin. motor sürüpte öğrenemdiklerini burda öğreneceksin kardeş. buna emin ol. burası bir kütüphane
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Hoşgeldin,
speed'e bi arkadaş cıktı
sizde orda buluşursunuz artık
eyvallah baboli
hoşgeldin
hoşgeldin jupiter ilk defa forumda bana yakın bir yerde oturuyorsun bende büyükçekmecede huehue tekrar hosgeldın umarım seersın burayı
ne mutlu sana speed.
beklediğin an geldi. giderfsin yanına sürer seni şimdi. oh be. hayırlı olsun artık
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ehuehue bakarık bir ara şimdi şu son yazılıları olalım eğer yüksek not alırsam annem bankadan kredi çekecek verecek ogluna ehuehu ozaman çekerim altıma bi ufak racing
büyükçekmece çok güzel bi yer,sahil,aqua marine falan.severim güzel yani
ehuehu eee kim oturuyor yaws güzeldir güzel , kızlarıda manyak
kurban oranınkılede guzeldır. gitte gor. ole derler işte.
ya şu aqua marine açılsada yüzüp kendimize gelsek!bu arada kaydıraklardan sarı olanında kaymayın.ben takribi bi 120km hıza ulaşıp suya çarpınca aniden nakavt oldum(anlarsınız ya)o gün bu gündür tırsmaktayım kaydıraklardan
heuehuh valla jupiter öyle adamı hoplatıyor heuheeu ben şahsen km göstergesi takacam ordan inerken heuheu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)