merhaba arkadaslar adım cesur istanbul umranıyedeyım ozel bır sektorde calısıyorum 27 yasındayım 6 senedır motor kullanıyorum sınema muzık en onemlısıde motorla gezmeyı cok sevıyorum tsk ler
merhaba arkadaslar adım cesur istanbul umranıyedeyım ozel bır sektorde calısıyorum 27 yasındayım 6 senedır motor kullanıyorum sınema muzık en onemlısıde motorla gezmeyı cok sevıyorum tsk ler
hoş geldin cesur umarım aradıgın tüm faydalı bilgileri ve güzel dostluıkları burada bulursun
aramıza hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin cesur dostum inşallaharadığını bulur iyi vakit geçirirsin
hehhehehbiri daha yakalndı hastalığımıza
hoş geldin kardeş
Poturdak
Hoşgeldin Cesur, motosikletle gezmeyi seviyorsan burayı da seveceksin demektir
Hoşgeldin KAlıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin kardeş bende ümraniyede oturutyorum bende motor alınca beraber gezeriz aramıza hoşdgeldin
Hoş geldin. Doğru yerdesin...
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
hoşgeldin.
(sitemizin tek bir şeyini sevmiyeceksin oda her mesajında en az 25 karekter kullanman gerekiyor. )
Aramıza hoşgeldin
ELINT gülünü seven dikenine katlanır
Hoşgeldin. 25 gül
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hacı bu diken gülden büyük neyine katlacan. can yakmaya başladı valla
25 karekter uygulaması uygulandıgı tarihten itibaren bir arpa boyu yol alamadıgını her topicte her mesajda görüyoruz. insanlar söylemek istediklerini 25 karakterden az harflerle ifade ediyor ve mesajın altında;
(25 karakter )
(25 karaktersiz karakter )
(25 hoşgeldin)
(25 nasılsın )
vs.. saymakla bitmez. insanalara 25 karakter fazla geliyor bu apaçık ortada bunu herkez görüyor ama neden illa bu 25 karakter diye diretiliyor. kasmaya gerek yok. 10 karakter uygulaması gayet başalıydı.
ama bu 25 karakter uygulaması tavugun buza dogurmasını beklemek gibi birşey. nekadar kasarsan kas olmuyor işte sonuç ortada
ölmeden önce şu 25 karakter uygulamasının 10' a indirilmesini görmek dilegiyle (gözüm açık giderim bak )
cesur hoşgeldin aramıza..........
bak benden uyarı burası bagımlılık yapıyor.......
motosikletını satıp eve bılgısayar alan adam tanıyorum
.......................hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)