vaay hos geldın elın bos gelmedın ama dımı
vaay hos geldın elın bos gelmedın ama dımı
Uzun zamandır aramızda olup gezillerimize katıldın Ayçe Abla.Aramıza tekrar hoşgeldin. Gezi yazılarını okumamış sanırım arkadaşlar.Ayçe Ablamız zaten kaç haftadır bizimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
jameika cok gusel konusmussun yaa alemsın baba
aramıza hoşgeldin, iyi eğlenceler, motor özgürlüktür.
bayan üyeler diderek çoğalıyo çok güzel aramıza hoşgeldin inşallah aradığını burada bulur iyi ve eylenceli vakit geçirirsin kazasız sürüşler
Hoşgeldin,
inşallah yararlanırsın
Poturdak
aramıza hoş geldin, faydalı paylaşımlar yapman dileği ile..
[B][COLOR="Navy"][CENTER]Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim[/CENTER][/COLOR][/B]
hoşgeldin aramıza ayçe iyi vakit geçirmen dileiğle
aramıza hoşgeldin ....
hoşgeldiinn
hoşgeldin
Bayan motorcular diye ayrım yapmak istemiyorum ama, Sizler olmadan millet bize serseri gözü ile bakıyor...
Hoşgeldin tekrar...
aramıza hoşgeldin öyleyse bu site çok eylencelı ve harıka insanlarla dolu
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
ayy inanmıyoorummm...prometheus yok piyasada...hayret ki ne hayret...
hoşgeldin...diyelim... genelde tarzım değil...birine hoşgeldin deyince karizmam ve popülaritemi kaybedeceğim hissine kapılıyorum nedense...
sanki 2 sene önce bana hoşgeldin denmedi ha...biraz çifte standart ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
canım arkadaşım, hoşgeldin, zaten hoş geliyordun, ama buraya da gelmen iyi olmuş mes üzerinden yazışmamış olacağız böylece. aradığını bulursun geyiğine girmeyeyim di mi. aradığını bulduğun için burada olduğunu biliyorum. hadi bakalım. eylemlerimiz devam edecek.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
hoş geldin ama eli boş gelmemişindir sende motosiklet nete ayrı bir bakış açısı katacağına eminim
Aramıza hoşgeldin arkadaşım...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)