Merhabalar..Tanışma formumda yazmıştım, Ankarada cross yada endro binen arkadaşlar'la tanışmak istiyorum..HADİ NERDESİNİZ ARKADAŞLAR
Merhabalar..Tanışma formumda yazmıştım, Ankarada cross yada endro binen arkadaşlar'la tanışmak istiyorum..HADİ NERDESİNİZ ARKADAŞLAR
ankarada cross binen yok
marmarise gel biz burda kışın hep off road dayız çamur adamlar yani
selam, bende crusier var.Ama bizim gurupda her model marka motor mevcut.Eger Ankara da oldugunda gezilerimize katılmak istersen benimle irtibata geçebilirsin.msn adresim var.
Selamlar. Ankara'da yasayan kroscularla tanismak icin her pazar antrenman yapilan alana gidebilirsin. Golbasi-Haymana yolunda Ballikpinar koyu girisindeki kros pistinde her pazar 14:00 gibi antrenman yapiliyor. Ya da Birlik mahallesinde Rider'a ugrayip Sitki'dan bilgi alabilirsin.
bende ankaradayım kross motor alacam bana bir motor ve alacagım bi yer tavsiye edin bende aranıza katılayım arkadaşlar.kaç gündür hem ailem hem de kararsızlıgımla mücadele ediyorum.Bir yol gösterin arkadaşlar.motor ikinci el veya 0 olabilir ama bütçemi fazla zorlamamalı.Hepinize selamlar ankaralı motorcular
Antalyadayız ama yinede selamlar ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Unicorn, Birlik mahallesinde söz ettiğin Rider' da sadece cross mu var? Başka modeller de var mı? Mesela Chupper gibi? İstanbul' dan almayı düşünüyordum.Ama Ankara' ya tamamen yerleşeceğim için Ankara'dan motor almaya karar verdim. Ancak galeriler hakkında detaylı bir bilgim yok. Fikir verirseniz çok sevinirim.Dün gece rüyamda bir grup motorcu Kızılay civarlarında geziyorduk. Acayip keyifliydi ama uynaınca moralim bozuldu hele altımdaki motoru göremeyince gözler dolu dolu oldu! Bir an önce almam lazım!
Unicorn, Birlik mahallesinde söz ettiğin Rider' da sadece cross mu var? Başka modeller de var mı? Mesela Chupper gibi? İstanbul' dan almayı düşünüyordum.Ama Ankara' ya tamamen yerleşeceğim için Ankara'dan motor almaya karar verdim. Ancak galeriler hakkında detaylı bir bilgim yok. Fikir verirseniz çok sevinirim.Dün gece rüyamda bir grup motorcu Kızılay civarlarında geziyorduk. Acayip keyifliydi ama uyanınca moralim bozuldu hele altımdaki motoru göremeyince gözler dolu dolu oldu! Bir an önce almam lazım!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)