Bilgisayar operatörü ve programcısıyım. 14 yıldır bu işin içindeyim. Askere gelmeden önce kendi firmam vardı. Prensiplerim gereği kapatıp öyle geldim
Bilgisayar operatörü ve programcısıyım. 14 yıldır bu işin içindeyim. Askere gelmeden önce kendi firmam vardı. Prensiplerim gereği kapatıp öyle geldim
Martı gibi çoşkulu ve bir kartal gibi özgürce yaşamaktır hayat...
Merhabalar, adım Alperen Keskin, 25 yaşındayım, Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümündeyim.
:queen:
Yaşım 20 Eskişehir Sarar giyim ( üretim ) mal dağıtım sorumlusuyum.
Sabit: Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)
buraya üye bilgilerini girmemmiş arkadaşlar üye bilgive msn lerini bıraka bilirler...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Eralp TEREM / Yaş: 32 / İstanbul / Motosiklet Sürüş eğitmeniyim..
www.motoregitim.com
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
Merhaba ben Birden
Yaş 27 ama 18 hissediyorum. Bu sene kaçırdığım festival olmadı Çevre mühendisiyim. Çalışıyorum ama kendi işimi kurma niyetim var yakın zamanda.
-Hiç bir şeyden eksik kalmak istemem.
-Bendeniz Tuna yaş 21- izmirden, ege ziraat (artık ne olacağımız belli) 3.sınıf.(ziraatten adam çıkmaz derler ama sakın inanmayın.)
-iyi seyirler.....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
merhabalar...ben nuray,28 yaşındayım,istanbuldayım,doktorum.sizleri tanımaktan çok memnun oldum...
merhabalar. adım Mehmet. 30 yaşındayım. Tarih öğretmeniyim
Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar... Adım Alpaslan... Kilom (115 kg) ve yapım itibariyle sitemizde HULK adıyla bulunuyorum... Emekli gazeteciyim, yaşım 44 küsur, A2 ehliyetimi almak üzereyim, hepinize kazasız zevkli sürüşler...
selam ben alijohn ...(boyun kardesiim) aslen bodrumluum.üniversite için geldimm.teknik konulara inanılmaz alakam war...isteen danısabilir...yakında ehliet de tmam olcek birlikte cıkarız artıkın...
selamlarrr ben kenan izmir karşıyakadan 30 yaşındayım elektromekanik teknisyeniyim asansör ve yürüyen merdiven işi yapıyorum
Merhaba Ben Ömer İstanbul Maltepe'den 29 yaşındayım Bilgi Teknolojileri Uzmanı'yım. Ben de Bawebaran'ın Kardeşiyim aha bu gezi yazısındaki Uzun saçlı kel adamın kardeşiyim. http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
msn adresim omersado@hotmail.com
Sadobey
merhaba ben hüseyin istanbuldan yaş 36 CD KASET fabrikasında finansman
bölümünde çalışıyorum
merhaba.hatay antakya'dan sıtkı. yaşım 44.baharat işi ile uğraşıyorum.Biraz da emekliyim.Bir ay önce dadyw 250 aldım.bir aydır üzerinden inmedim.
merhaba ben ozgur ıstanbuldayım ısletme okuorum 19yasındayım..
merhaba ben bu gün üye oldum buraya uzunca bi süredir içimdeki bastırdığım motor merakımın alevlenmesi sayesinde tanıştım bu siteyle ve çok hoşuma gitti (üyeler in samimiyeti birbirine yardım anlayışı konuşma üslupları vs vs..vs...........
selamlar ben fuat sakin yaş 40 istanbul bakırköy kemik yoğunluğu ölçüm merkezi işletiyorum
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Cem.17 yaşındayım,İzmir-Karşıyakada oturuyorum,Öğrenciyim.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)