Elektrik teknikeri
Gemi makineleri mühendisi
33
Elektrik teknikeri
Gemi makineleri mühendisi
33
Yalova'da yaşıyorum 41 yaşındayım. Şu an Pulsar N250 sahibiyim, yeni aldım ve 4. motosikletim. Elektrik üretim operatörüyüm.
Selamlar 24 yaşındayım İstanbul İETT otobüs şoförüyüm
34, izmir büyükşehir arge takım lideri
23 yaş ordu...diye 2006 da mesaj ile baslamisiz bu aleme...simdi yas 39 diyip tekrar selam olsun motosiklet.net e
selamlar,
34 yaş bilgisayar mühendisi
istanbul - anadolu
Selamlar yıllar sonra tekrar geldim ferhat ben hepinize kazasız sürüşler dilerim
Adım Eren, 17 yaşındayım drift l Kullanıcısıyım. Video editleme üzerine çalışıyorum.
Yaşım 16, mesleğim öğrencilik. Sahip olduğum motoru bu yaz 5 katlı bir tatlıcıda tek temizlikçi olarak gece çalışıp aldım.
Merhaba, yaş 35 yazılım geliştiriciyim. İstanbul Anadolu yakasından selamlar.
40 yaş.
Garibanım.
Balıkesir den katılmaktayım.
yaş 20 kibrisa geldik, öğrenciyiz
44 yaşındayım. Mali hizmet uzmanıyım. Ankaralıyım.
Vay be. Şu siteye ilk üye olalı 2005 te 15 yaşındatdım. Şimdi yıl oldu 2024 yaş oldu 34..
Yaş 25, 112 doktoruyum. Geçen sene yakın arkadaşımdan dominar 400 almıştım. Tabi öncesinde 10 sene civarında memlekette mondial Cub kullanmisligim var. Denizliliyim İstanbul Anadolu’da yaşıyorum.
Bu başlık açıldığında yazanlar şimdi emekli olmuştur.
Baştaki anket de değişmiştir kesin.
Merhabalar, bir ay onbir gün önce arabamı satıp, bir ay dokuz gün önce de ilk motosikletimi aldım. Sizlerin arasına Rize'den katılıyorum. Yaşım 28. Mayıs celbine tecili bozdum ülkenin gidişatından sıkılıp. O zamana kadar da dağın başında olduğum için motosiklet hakimiyetimi geliştiriyorum. Frenleme, kontra ve ters kontra gibi konuları, viraj dönüşlerini vs. çalışıp duruyorum. Şimdilik her şey güzel gidiyor. Hatta ters kontra başıma gelen bir kaza ihtimalini önlememde çok yardımcı oldu. (Daha doğrusu çaylığa uçmamamı sağladı) Ana yol haricinde motoru sakin kullanmayı, dere tepe dolaşmayı seviyorum. Askere gidince en çok özleyeceğim şeylerden biri olacağı kesin. O zamana kadar Nisan ayında bazı güzel yerleri dolaşıp videoya almayı düşünüyorum. Gelince de yurtdışı için iş başvurusu yapacağım. Küçüklüğümden beri başka bir ülkede farklı bir kültürü ve yaşamı deneyimlemek istiyordum. Bakalım dönene kadar ekonomi ne olacak :(
Selamlar adım mehdi yaş 19 ığdırdan selam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)