Herkese merhaba dostlarım ismim Ahmet 26 yaşındayım ve Kapadokya'da bir otelde supervisor olarak çalışıyorum. Aranıza katıldığım için mutluyum. Şu an kullandığım bir motosiklet yok yaz döneminde almayı düşünüyorum.
Herkese merhaba dostlarım ismim Ahmet 26 yaşındayım ve Kapadokya'da bir otelde supervisor olarak çalışıyorum. Aranıza katıldığım için mutluyum. Şu an kullandığım bir motosiklet yok yaz döneminde almayı düşünüyorum.
Yaş:16 öğrenciyim yaza doğru ehliyet alacağım motor pederi ikna kabiliyetime bağlı
Yaş 16 Bulgaristanda yaşıyorum motokros sürüyorum ehliyet yok ama gerek de tok zaten asfalta çıkmıyorum.
Sitenin yaş ortalamasını bilmem de IQ ortalaması ortada.
Yaş 33. Mühendisim. Kamu çalışanı.
zamanı geçti ama bende yazayım bari
Adım Efe, İstanbul'dayım, 17 yaşındayım hala okuyorum bilgisayar mühendisi olacağım.
gelecekte buraya bakarsam gelecekteki bana buradan selam olsun...
43 yaşındayım, makine mühendisiyim.
Yaş 25, öğretim görevlisiyim.
30'a merdiveni dayadık. Öğretmenim.
Yaş 29. Ankara. Mühendisim. Kamu Çalışanı. 3 yıldır motosiklet kullanıyorum. Bu siteye üye olalı baya oldu ama ilk defa yazıyorum.
Merhaba,
Adım Kaan
22 yaşında olacağım 2 gün sonra.
İstanbul/Kadıköy'de yaşıyorum.
Yeditepe Üniversitesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü okuyorum.
Yaş 38... Memurum
Ankette zamanında oy kullanmışım. Kim bilir kaç yaşında oy vermişim. Şimdi yaş 37. Öğretmenim.
İsmim Görkem,
32 yaşında İstanbul İdealtepe'den katılıyorum
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
selamlar saygılar, 32 yaşım, sigortacılık ve risk yönetim uzmanlığı mesleğim.. Lokasyon: Aydın / Kuşadası ve Söke ..
Ankete katıldığım zaman % 22,41'lik bölümün içindeymişim, şimdi %20,67'lik .. hey gidi hey.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
bende yazayım madem. yaş 25 ikametgah istanbul. mühendislik firmasın da muhasebeci + saha şefiyim.
Herkese merhaba. Burak ben. Yaş 36. İstanbul Bostancı’da yaşıyorum. THY’de kaptan olarak görev yapmaktayım.
Merhaba yaşım 18 liseyi yeni bitirdim. İngilizce öğretmenliği okuyacağım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)