Merhaba Arkadaşlar.. Adem KESKİN Sakarya/Serdivan SAÜ'de güvenlik.. Aranıza katilmaktan mutluluk duyuyorum herkeze
Selam ederim;) nasip olursa Fazer 600 inş.
Merhaba Arkadaşlar.. Adem KESKİN Sakarya/Serdivan SAÜ'de güvenlik.. Aranıza katilmaktan mutluluk duyuyorum herkeze
Selam ederim;) nasip olursa Fazer 600 inş.
zizulander 33 giresun şebinkarahisar öğretmen...
Yaşım 17 öğrenciyim herkese başarılar diliyorum
Merhaba arkadaşlar yeni üye istanbuldan yaş 28 memurum.
Merhaba Ben Kerim Erzurumdan yaş 28 Psikoloğum:
yaş 19-giyim mağazasında satış danışmanıyım...
anadolu yakası sedat öztürk kiralık oyun makınaları sektörü
Selamlar yaş 32 kuryelik yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Selamlar efenim. 21 yaş. Boluluyum. Bolu 112 1 NOLU ASHİ Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapmaktayım...
Yaşım 26 yazları Balıkesir Akçay kışın İzmir Buca' dayım. Restorasyon Teknikerim (Zonguldak Karaelmas Ünviersitesi Safranbolu M.Y.O) şuanda Balıkesir Üniversitesi Mimarlık bölümü 4. sınıf öğrencisiyim Aynı zamanda özel öğrenci olarak yüksek lisans dersleri alıyorum Okumaktan içim soldu bee
Adım Burak 21 yaşındayım Avukat Katibiyim Mersin'den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar :D
Selamlar
Burak. İstanbul. Yaş 38. Turizm.
İsmim Demiralp. Abant izzet Baysal Üni'de işletme okuyorum. Bir yandan elektrik okuyorum. Aynı zamanda elektronikçide çalışıyorum. Powerled aydınlatma sistemleri yapıyoruz. Motosiklet için gündüz ve sis farı çalışmalarım var fakat maliyeti düşürmek istediğimden işler o kadar kolay olmuyor.
Adim Gürkan Erkan 21 yasindayim.
Istanbul üniverisitesi otomitiv teknolojisi bölümü mezunuyum.
GÜVEN COLOR Basın Reklam / DENİZLİ
19 Yaşındayın Sakaryalıyım İzmit ikamet ediyorum Lpg sektöründe çalışıyorum
Yaş 24 ç.kaleliyim Kocaali'deyim şu an iş arıyorum hayırlısı
35 yaşında yım,selanik göçmeniyim,istanbulda oturyorum şu an carefourda marmaraforumda tekstil reyon sorumlusuyum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)