merhabalar yaşım 26 subayım
merhabalar yaşım 26 subayım
herkeze hayırlı aksamlar yaş 26 meslek demir üzeri
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
BENİM ADIM YAVUZ HENÜZ BİR MOTORUM YOK AMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...:D
YAŞIM 28 ADLİYEDE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM
İSTANBUL K.ÇEKMECEDE OTURUYORUM,,,
Merhaba;
İsmim Ümit IŞIK. Veteriner Hekim' im. Yaşım 28. Aydın' da Veteriner Kliniği Sahibiyim.
Herkes araba al dedi. Ben hala Birlikte gezebileceğim ağır abiyi arıyorum. (Buldum. O artık benimle...)
ben zafer yarışmaya istanbuldan katılıyorum ATT'yim ( acil tıp teknisyeni ) bu kadar motorcu arkadaşa bi sağlıkçı şart diye düşündüm
Merhabalar ben Cihan 18 yaşındayım kısmetse bu dönem ilk ve acil yardım teknisyeni adayı olacağım.
Siteye 2010 dan beri üyeyim ondan öncede 1 yıl dışardan takip ettiğimi düşünürsek 3 4 yıldır motor istiyorum hala alamadım:(
Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim.
Veysel Can
Adım Onur ama bana herkes Rom der neden bende pek hatırlamıyorum... 25 yaşındayım sinemacı (yönetmen asistanı ve yönetmen) Akademisyen yolu yolcusu... Pro. Fotoğrafçıyım İnsanları çok severim insan ayırmam herkes en az benim kadar zekidir... herkesle arkadaş olurum ama herkesle samimi olamam....
24yaşındayım ismim Onur İstanbulluyum ama Çanakkalede oturuyorum ve Çanakkale 18Mart Üni. Güzel Sanatlar Fakültesinde okuyorum şuan ailemi ziyarete İstanbula geldim. Mondial MC-X kullanıyorum, diğer arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum.. tekeriniz daima düz bassın..
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
İstanbul kadıköy den 26 yaşında bireysel emeklilik danışmanı (sigortacı) yım. En büyük zevkim tabiki motorum
[COLOR="#800080"]hayattaki tek özgür hissettiğim anılarımı oluşturur benim zeytinim[/COLOR]
merhabalar adım Cihan 31 yaşındayım Eskişehirliyim ESOGÜ İktisat mezunuyum 2006 dan bu yana scooter kullanıyorum
selamlar adım ali kocaeliden katılıyorum 22 yaşındayım makine teknikerliği mezunuyum askerlik nedeniyle mesleğimi fabrikalarda yapamamaktayım. 4 yıllık üni bittikten sonra devam edeceğim inşallah
Who's gonna stop us!
Ben 2 aylık yeni motorsiklet tutkunu Selim.Teknik öğretmenim.Yaş 44
yaş 22, TTnet'de teknisyenim.
Sonsuzluğa gideceğini sanırsın; karşına oranın köylüsü çıkar. orada yol yok der geri dönersin...
Yaş 24, Meslek: Denizcilik(3. kaptan)
selam 26 yaş pratisyen hekim gv250
Yasin 16 Mersin Silifke Anadolu Öğretmen Lisesi
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
Merhaba Arkadaşlar Mehmet Ben İstanbuldan Yaş 25 ...
Lastiginize Taş Değmesin ..
istanbuldan herkeze selamın aleyküm yaş 29
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)