merhaba arkadaşlar eskişehirden kenan 33 yaş, motorum yok ama almak uzereyım fakat kararsızım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
arkadaşlar yamaha tdr 125 hakkında bilgisi olan varmı cevaplarsanız sevınırım
Merhaba arkadaşlar bende Hasan mutlu karabulut Yaşım 18 07:00-12:15 okul 14:00-24:00 arasıda DOMİNO'S PİZZA hayat zor görün çektiğim çileyi ama bizdende zor durumda olanlar var allah yardımcısı olsun zorda olanın, herkesn..
Şerbeti mayhoştur beyinleri bulandırır, tutsak eder.Lisanı umumi küfürdür lakin mahyalarda yanıp söner. Mekteb-i rüştiyesinde kalburüstü bi kaç fahiş mürebbiyelikeder.Lisanları hafi...[COLOR="Red"][B][B][/B][/B][/COLOR]
selamlar..
adım ismail
yaş 18 konyalıyım hem elektrikçilik yapıyorum ( oto elekrigi ve sanayi elektrigi )
hemde ögrenciyim
42 uc 492:bounce: www.facebook.com/kanayan.sevdam:bounce:
Herkese seLamLar ben eqemen. 19 yaşında öqrenciyim.çukurowa ünw.sinde eLektronik böLümü 2. sınıf okuyorum.
merhabalar arkadaslar. ramazan tekin ben.
antalyada ikamet ediyorum.
turizmle ugrasiyorum.
yaş 49 ankaradayım..ybr 125 im var.
Kışında yağışlı olmas ise biniyorum..
Gıda sektöründeyim.
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
S.a Ben Cihat Ankarada yaşıyorum. 17 yaşındayım aranıza yeni katıldım çok güzel bir site*
İf you wanna be rich; You must be bitch*::pulp::
onur aydın sinop yas 22 motorsıklet tunkunu bır ogrencı saygılar
adım murat, muğla-milaslıyım ama kütük aydın, konya marka motorum vardı hondadayım (ters oldu galiba)
ingilizce örtmeniyim,ööööretmeniiiiiim canım benim canım benim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 ----------
abi slm, özelden de yazdım, konyaya bekleriz de dedim,tanışalım-kaynaşalım istedim,çıtır çıtır hamuru üstüne uzanıp yatmış ince uzun biberli, dumanı üstünde bööööle yanında soğuk ayranı da olan mis gibi etliekmekten de bahsettim hala cevap yok???
fazla değil 1-2 kişiyi temaslar kısmına ekledim, sizi de... saygılar
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
Slm.Karadenizden,Ordu Fatsa'dan herkesi saygıyla selamlıyorum..
fatih karagümrükten mücahit yılmaz yaş 23 ülker çikolata aş personeliyim sevgiler
Oğuzhan EROL, İzmir, 23
Alsacakta kendimize ait Çiçekçilik üzerine işyerimiz var..
Denizli'den ''doğuştan ve aileden iki teker hastası'' 43 yaşındayım emekli Astsubay.Memleket Isparta.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Eskişehir den katılıyorum adım Hüseyin yas 18 öqrenciyim elektronik üzerine
çanakkale, yaş 31, meslek öğretim görevlisi
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
memleket; Adana
yaş; 24
meslek; Mak. Müh.
ben de çulsuz ama gururlu ama gönül açısından zengin bir insanım bursa'dan katılıyor 27 yaşındayım.işçiyim eziğim ezenleri kınıyor.çok zengin arkadaşları da unutmayalım onları da aynı şekilde seviyorum kınama yönünden.
tüm motor severlere en içten dileklerimle saygılarımı sunarım...
17 yaşındayım...mobiletimle alemlere akıyorum...bu alem ve asfalt benden sorulur...
Çanakkaleden giriyorum nete... yani bizim ev burda...
hacı etli ekmek yedim geçen masa önüne geldi bir peçetelikten öteki peçeteliğe kadar tahta üzerinde...harbiden güzeldi...her türlü gideri var... ama Konyaya işim pek düşmez be aga...ama sen İstanbula illaki gelirsin...selam sevgiler olsun örtmenim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)