Selam adım Vahid 23 yaşındayım yeni mezun doktorum.
Bu cumlenin arkasından tanışmak isteyen bayanlar diye komik bişe yazardım ama sözlüyüm.
Selam adım Vahid 23 yaşındayım yeni mezun doktorum.
Bu cumlenin arkasından tanışmak isteyen bayanlar diye komik bişe yazardım ama sözlüyüm.
Selam ben Yalçın. Özel bir firmada mobil uygulama geliştiren bir yazılımcıyım yaş 21. Ayrıca oldukça yeniyi burada
Arkadaslar ben samsunluyum ismim Ibrahim yurt disinda yasiyorum memlekete motorlal gelmeyi düsünüyorum corumda akrabalari ziyaret edip gezecegim bildiginiz etkinlikler motorcular arasinda programmlar bulusmalar vesaire bildiginiz tarihler varmi cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.
slm yaş 17 kymco ck 125pulsar...
Selamun Aleyküm Abilerim. 17 yaşındayım Ankara batıkentte oturuyorum Adım Emre. A2 ehliyete yeni kaydoldum İnşallah 2011 de motorumu ve ehliyetimi alıyorum. Lise son sınıf öğrenciyim Endistri meslek lisesinde okuyorum. Maddi durumlar yüzünden bi Skyjet F5 almayı düşünüyorum yada o tarz bişey :( herkeze iyi akşamlar.
29 yaşındayım.Bilgi işlemciyim.Memurum.
merhaba 21 yaşındayım Düzceliyim Bitlis'te polis okulunda okuyorum.
sedat yayan yaşım 27 adıyaman kahtalıyım şuan istanbuldayım ve özl.güv.görevlisiyim.
Selam, Adım Çağlar, yaş 27 İstanbuldayım, Meslek Elekronik ve Otomasyon ( Şu anda Marmaray tüp geçit projesinde çalışıyorum )
Saygılar.
Emrah 23 yaşındayım Manisa'lıyım İzmir'de Ege Üniversitesinde çalışıyorum...
adım fatih istanbul 31 yaşındayım galeri ve emlak işleri
merhaba Hasan Ensar Yegin
kendi dükkanımda kuaförüm(turzm)
yamaha dt125 r ve yamaha ybr 125 /3
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
merhaba ben mustafa emin 27 yaşındayım özel bir işyerinde muhasebeci olarak görev yapıyorum
st GT250R
selam ben Gürkan Tosun 19 yaşındayım İzmir'de bir seyahat acentasında çalışıyorum hemde 9 eylül turizm otel işletmeciliği öğrencisiyim..
Ölmek için degil, Ölene kadar...
selam, istanbul gokturkten Erkan, yas 29
ozel guvenlik isi ve bisiklet tamir isi yapiyorum, eee malum bu devirde tek is yaparak gecinmek zor
¥¥¥ 28 ¥¥¥
HERKESE KAZASIZ BELASIZ IYI SURUSLER
33 Barış Polat , Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik
daha 17 (= öğrenci
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)