Ümit Şimşek-17-Manisa/Salihli-Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyeni Öğrencisi
Ümit Şimşek-17-Manisa/Salihli-Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyeni Öğrencisi
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
merhaba ben cem, 24 yaşındayım makine mühendisiyim
Adım Hakan,27 yaşındayım,grafikerim ,müzisyenim (baterist)
:cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:
ali ben yaşım 18 otobüsçüyüm,öğrenciyim,honda innova sahibiyim
[COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]
Tarık, yaş 28, İnşaat Mühendisi
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Merhaba ben [ı]izmirden[/ı] okan kurna 18 yaşındayım reklamcılıkla uğraşıyorum 3 senedir.izmirden motorlar gelirse orjinal honda yamaha v.s logoları yaparız veya işyerinize tabela lazım olursa... demo reklam dijital (0232) 256 41 42 325 sokak no.5\a bahçelievler
izmir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
Merhaba ben [ı]izmirden[/ı] okan kurna 18 yaşındayım reklamcılıkla uğraşıyorum 3 senedir.izmirden motorlar gelirse orjinal honda yamaha v.s logoları yaparız veya işyerinize tabela lazım olursa... color="red"]demo reklam dijital (0232) 256 41 42 325 sokak no.5\a bahçelievler
izmir[/COLOR]
Ride to Live , Live to Ride...
:bounce:
Merhaba Ben Alper TATAR. Adanalıyım ve Adana'da ikamet ediyorum. Yaşım 23, bir tane 2005 model kırmızı honda cgl 125'im var. Motorsikletle gezmeyi seviyorum
Saçlarımı yalnız rüzgarla tararım!
Emin SERTKAYA
Isparta 112'de Acil Tıp Teknisyeniyim
İkamet Manavgat
Windy S 125 ile git-gel yapıyorum
112ciyiz
Yaş 27 avukatım, özel bir şirkette çalışıyorum.
adım melıke.23 yasndayım ozel bır sırkette tanıtım ve bılgılendırme ısı yapıyorum.
Merhaba,
Ben Emrah. 23 yaşındayım. Yazılım danışmanıyım.
Aslanlar kendi yazarlarına kavuşuncaya kadar, kitaplar avcıyı övecektir.
selam,ben 57 yaşında emekliyim.dedeyim.motorum bmw.poyraz adıyla kayıtlıyım.
27 yaşındayım,işim motosiklet,satış-servis-y.parça işi yapıyorum
35 yaş memurum
yaş 25
meslek gezici ekip
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Adım Oğuzhan ,
yaş 19
memleket:trabzon
denizciyim / gemi makinaları bölümü
Merhaba arkadaşlar izmirden Yusuf KABACA meslek iklimlendirme (klima vb. ) yaş 23,5
merhaba benim yaşım 39 astsb yım. en büyük hobilerim motosiklet kullanmak ve dalış yapmak aynı zamanda dalış eğitmeniyim.sporu severim ilgilendiğim birkaç spor var vs vs yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
[I]insan vucudu beyninin kabul ettiği herşeyi yapar:cat:[/I]
merhaba!!! 23 yaşındayım, makine miihendisiiyim. :D Ankara'dayım...
Mustafa ÖZER. Yaş 24. Teknik öğretmenim. Avatarıma aldanmayın o vahşet alet bana ait değil.
Saygılar herkese
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)