Selam ben 16 yaşındayım.Lise öğrencisiyim.
Selam ben 16 yaşındayım.Lise öğrencisiyim.
selamlar adım EGEMEN yaşım 22 kırtasiye işletiyorum şirketin başındayım.
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
merak eden profilime baksın
yaş 23 melsek organizasyon + denizcilik
Sevdiği işi zor koşullarla yapan bir öğretmenim.İşime motosikletimle gitmeyi hedefliyorum.
kendimi çocuk gibi hissettim.15 yaş niye yok
MAKSAT YOLU HİSSETMEK
Süleyman Rifat YALÇIN Elektronik / Güvenlik Sistemleri yaş 18
yeni katıldım adım erhan istanbuldan yapı ressamı 25
27 yaşındayım / makine mühendisiyim istanbul
27 Yaşında Veteriner Hekim Edirne/Meriç
Başladığı Yerde Biter Tüm Yolculuklar
İbrahim AYAS 26 yaşındayım Bursa merkezde oturmaktayım Özel bir şirkette Teknik eleman olarak faaliyet göstermekteyim .... Kendimi bildim bileli motora hastayım Herkese Saygılar
Motosiklet.net Bursa Team
Merhaba,
Mert Neliker / Eskişehir / 17 Yaşındayım / Açık Öğretim Okuyorum / Çalışmıyorum[İş Aramaktayım]
Motosiklet (Eğer Trafikte Kullanılıyorsa[!]) Gösteri Aracı Değildir!
merhabalar adım altan yaşım 20.. öğrenciyim programlamacıyım çizimciyim ağ sistemleri teknikeri sayılırım defineciyim varsa bulan bana ulaşsın ve en önemlisi motorumu satsamda ben bir motorcuyum
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
selamlar yaşım 21 istanbulda üniversite öğrencisiyim adım mehmet
Herkese selamlar sevgiler kazasız belasız sürüşler
Adım Burak.Sakaryada okuyorum.2 sene sonra Allahın izniyle Bilgisayar Mühendisi olacağım inşallah.hız tutkunu müyendis bey diyeceelerrr
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
M.Fatih Metehanoğlu. 23. Bosna hersekte uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.. saygılar.
yaş 16 motor tutkunu:D
Merhaba ben Bahadır Samandıradayım,
Uzun yıllardır motorsiklete olan ve hep ertelediğim özlemimi gidermek üzere A2 ehliyetime başvurdum ve alacağım motorsikleti araştırıken bu forumu gördüm ve üye oldum.Öncelikle daha çok yeniyim ve bu hafta içinde parasınıda bir kenera ayırdığım motorsikletimi alıyorum Yamaha Dragstar 650 'de karar kıldım yeni başlayanlar için biraz büyük olsada ben onu çok beğendim açıkçası başka motorları gözüm görmüyor.Bu seçimde bizim gibi yenilere yol gösterdiğiniz için öncelikle teşekkürler.Motorumu ve ehliyetimi aldıktan sonra görüşmek umuduyla.
Yas :36 Elektrik Mühendisiyim
panic adak: yaş :27 meslek ziraat mühendisi...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)