Adım Yalçın. 52 yaşındayım. Mühendisiyim. Kawasaki KLR 600S kullanıcısıyım.Isparta da oturuyorum
Adım Yalçın. 52 yaşındayım. Mühendisiyim. Kawasaki KLR 600S kullanıcısıyım.Isparta da oturuyorum
Samet Erdem Kırıkkale/ankara Genelde ORalardayım 19 Yaş Bilgisayarcıyım Dnm prgrm ntwork
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
merhabalar yaşım 16 :D:D GİLERA RUNNER 180 SP kullanıyorum
LİSE 1 :D
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
slm adım fatih 24 yaşındayım kısmetse bu yaz veteriner hekim oluyorum... honda cbr 125r repsol kullanıyorum....yeni kavuştum davşanıma
Diyarbakır İlyas 30 öğretmenim Daha motor almadım gözüm raptorlarda hala karar vermiş değilim
18 yaşındayım.
Üniye gırıyorum bu sene ressamım.
adım ayça, öğretmenim, 25 yaşındayım.
motor ehliyetim var fakat henüz bir motora sahip değilim.
vitesli bi motor almak istiyorum ama kullanabileceğimden emin değilim.
scotterı bile defalarca çarpmışlığım vardır da
Bora Atay yaşım 18 . Bu cuma sonun da tamirden cıkarıyorum motorsikletimi (aldıgım da pert bir haldeydi ve sagolsun izmir de ki fotolarını da koyacagım abılerle toparladık.maddi durum ögrenci ne de olsa ) Hukuk öğrencisiyim..
Yaş 51 yolun yarısı, emekliyim, İstanbul'luyum ama Trabzon'da oturuyorum...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
Tekerlekler havadayken frenin ABS olması hiç farketmiyor...
34 yas - bilgisayar programcisi - kayserili@ankara
https://ersinkecis.blogspot.com
adım Sercan 23 yaşındayım..kendimi bildim bileli motorun üstündeyim uludağ üniversitesinde Veterinerlik okuyorum
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
selam konyadan mehmet yaş 16 bir beko bayisinde çalışıyorum motosikletim cbr 125 r
Merhaba Ben Taygun 19 Yaşındayım Cep Telefonu İşiyle Uğraşıyorum
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Selamlar. Veysel Kanat Ay, Pilotum İstanbul'dayım.
Yaş 31, meslek; bir gıda firması Anadolu yakası bayii.
berkay ünlü 16 yaşındaym lise öğrencisiyim hedefin Skyjet F5 150-23 almak bursluluk sınavını kazandığım için 3 ayda bir par alıyorum onları biriktirip motor alıcam allah izin verirse bide motor almam için ailemin koyduğu şart üniversite yada astsubay myo veya harp okulu :(
4 Sene Sonra Motorum oluyo oleyyy:pr::pr:
Merhaba yaşım 54 kuyumcuyum
Selam dostum. Ben sinan 27 yaşındayım istanbulda özel sektörde yöneticilik yapıyorum.
selam ben sinan 20 yasındayım öğrenciyim
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)