20 yaşındayım 2 sene sonra jeoloji mühendisi olucam Allah kısmet ederse....
20 yaşındayım 2 sene sonra jeoloji mühendisi olucam Allah kısmet ederse....
Ben İsmet. İstanbul- Erenköydeyim.Dört ay sonra 57 olacağım.Trafik ve direksiyon hocasıyım,sürücü kursu müdürüyüm.250cc Cruiser..
20 yasindayim Istanbuldayim ve en kisa zamanda bir Regal Raptor DD250E veya Suzuki Marauder 250 almak istiyorum
Faster,faster,faster..until the thrill of speed overcomes the fear of death..
bende selahattin yaş:24 istanbul eczacılar kooparatifinde çalışıyorum
booş kooooooooooyyyy gitsin
Ben Caner 21 yaşındayım. Sivastayım, basketbolcuyum. Nasip olursa Zealsun 150-19 cruiser alacağım.
19 yasındayım.Noterim satislara yardımcı olabilirim
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
erkmen istanbul
İç Mimar -32
Yaşım 54 kuyumculuk ve iletişim üzerine çalışıyorum Yozgatın Sorgun ilçesindeyim.
Ayrıca sorgun sarraflar derneği ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanıyım
nickim adım, 23 yaşında işletme 4. sınıf öğrencisiyim. seneye işletebilirim
ismim Emrah,19 yaşındayım1 ay önce 19 sne yaşadığım İstanbuldan kopup Didim'e yerleştim.Kendime ait cafemi işletiyorum..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Çok heycanlıyım
Saygılar
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
26 yaşındayım biyologum ama muhasebe sorumlusu olarak calısıyorum ( ne alaka? : kel alaka ) istanbuldayım ve evliyim
adım erdinç 30 yaşındayım bekarım (ilgilenenlere duyrulur desemmi acaba ) neyse Edirne teknoloji araştırma geliştirme bölgesinde arge şefiyim.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
A.Erdem
Grafik tasarım Desinatör
yaş 29 malum bıktım jinlundan diyen şimdilik. Hedef Shadow veya Dragstar.
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
Selam arkadaşlar ben Devrim Modadan maxi scooterla başladım şimdilerde 6500 tl ye kadar bi chopper arıyorum.müzisyenim 20 yıldır müzik yapıyorum.Yeni evliyim bu arada : Gündüz Maltepe'de eczane işletiyorum
ismim mustafa,yaşım 23,meslek;valla ne iş yaptığımı bende anlamadım ama amele tarafı daha ağır basıyo,motorum cbr 125 r,namı diğer cıbır,kütahya-simavlıyım,istanbul-4.leventte ikamet ediyorum,şişlide çalışıyorum,
ayrıca tanıştığımıza memnun oldum
ayrıca elimde 0 bujiler var ilgilenenlere de duyurulur
19 yaşındayım erkek kuaförüyüm hatay iskenderunluyum..şubatta askerim..ayrıca motordan acaip anlarım..bütün sorunlarınızı çözmeye hazırım..
Adım Semih, Fizik Mühendisiyim, Ankara'da Dodurga Mah. oturuyorum, yaşım şu an 48, 3 ay sonra 49 bitecek yani ihtiyarlar grubunuza dahilim.
İsim: Utku Şafak Bülbül
Meslek: Öss ye Hazırlanıyor
2 Senedir yasal Motosiklet sürücüsü.
Türkiye: Honda CBR 125 R - Almanya: Ducati 848 S gitti. . .
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)