adım yusuf sakarya unıversıtesı teksıl teknolojisi bölumunde okuyorum
adım yusuf sakarya unıversıtesı teksıl teknolojisi bölumunde okuyorum
kimya muh. olcam 2013te yaş 19.
Bu siteye üye olduğumda 20 yasında ve 2.sınıf ogrencisiydim. Şimdi 24 yaşındayım ve okulum bitti . Vay be zaman ne kadar da çabuk geçiyor hakikaten
slm millet ben turgut 20 yaşındayım hızlı olan herşeye aşığım öğrenciyim sitede yeniyim ama kalıcıyım
(P)rofesyonel (İ)stanbul (Ç)ocuğu :)
Slm ben Gökhan. Alanyadan. 23 yaşındayım. barmenim
::unsure:: Acele işe Şeytan KARIŞIR ::unsure:: ::158::
slm ben yasin
24 yaşında, angaralıyım
savunma sanayiinde argon kaynakcısıyım...
selam adım hilmi 17 yıldır istanbulda yamaha yetkli servisiyim 41 yaşındayım
herkese selam.!
ben erkan istanbul/ümraniyeden yaş 40
bir mağzada müşteri hizmetlerinde görevliyim...
asıl mesleyim marangozluk...
bende mondıal 150 hs var ...
selamlar bursadan ersin yaş 20 ege üniversitesinde otomotiv okuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Love mods hate racism
TAYFUN 17,Kuşadası Web Tasarım, Profesyonel Danscı
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Koray YILDIZ
yaş 24, fen bilgisi öğretmeni
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Slm ben Gökçen (erkek olanı ) ) yaşım 32 Performans Tenisi Antrenörüyüm ve özel bir spor kulübünün Spor Koordinatörüyüm İstanbul Koşuyolunda ikamet ediyorum
selam arkadaşlar şişliden mustafa nam-ı diyar by_dengesiz 23 yaşında işletme 4.sınıf öğrencisiyim,2007 cbr 125 repsolum var,ilk motoru daha doğrusu mobileti(fliper,bionik 51-52,puch,peugeot 103,105 modellerini) kullandım sonra birçok vitesli motor kullandım,hepsi de arkadaşlarımın motoruydu maalesef.2009 nisanda motoruma kavuştum çok şükür, benim ilk motorum,işin açıkçası otomatik şanzımanlı motor kullanmayı unutmuşum valla geçenlerde bi arkadaş verdi ve komik duruma düştüm.en iyisi vitesli heralde
selamlar muğladan çağlar karaman dumlupınar üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı 3.sınıf öğrencisiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Antalya'dan herkese selam
24 yaşındayım valla bende ne olduğumu bilmiyorum soranlara teknik amele diyorum
merhaba ben burçin canatan kastamonu devlet hastanesi'nde doktorum
çiçeği burnunda ramzey QM 250'm-chopperım var
selam ben halit cukurova ün kamu yonetımı 1. sınıf ogrencısıyım honda cg 125 kullanıcısıyım :2006: model
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)