Yaş 22 Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat 3. sınıf öğrencisiyim. İstanbulda oturuyorum.
Yaş 22 Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat 3. sınıf öğrencisiyim. İstanbulda oturuyorum.
yaş 28. dersanede kimya öğretmeni
Merhaba..
ismim onur yaş 35 istanbuldan, tasarım imalatla ugraşıyorum..
.....İyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, ama kötü yoldan gidiyorum.....:mrgreen:
merhaba
ben yücel yaş 23 meslek diş hekimi ama hala öğrencii :D
ben İbrahim yaş:22 ortopedi teknisyeniyim (sağlık memuru)
Öncelikle herkese selamlar. Adım hakan yaşım 25 izmir bornovada yaşıyorum...devlet kurumunda güvenlik personeliyim.
30 yaşında antalya'da yaşıyorum. inşaat mühendisiyim. bir kamu kurumunda kontrol mühendisi olarak çalışıyorum.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
motosiklet tutkusu olan herkese selam BEN çorludan süleyman OTOBÜS TAŞIMACILIĞI yapuyorum 39 yaşındayım bütün motorcu arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ben salih ankarada yasıyorum 19 yasındayım plazma ve oxy kesım makınelerıne cizimcı olarak calısıyorum herkese meraba....
adım ilker, ankaradanım 16 yaşındayım Lise örencisiyim ,, herkeze selamlar
24 yasında istanbulda yasıyorum.resmı bır kurumda calısıyorum..
Merhaba
Murat , 28 yaşındayım. Bilgisayar mühendisiyim.
Herkese selam.Ben Bilecik,ten 43 yaşındayım.belediyede memur olarak çalışıyorum.
Herkese kazasız belasız sürüşler
selamlar,
ben de bankacı sayılırım. yaş 29. istanbuldan katılıyorum...
Hepsi motorcu olduğuna göre Hepsi 20 li yaşlarda (Ruhen)
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
slm
adım erdi
16 yaşındayım
lise 2 öğrencisiyim
düzceliyim ve düzcede oturuyorum
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
merhaba ,
adım Kaan , bir şirkette insan kaynakları müdürüyüm ve sadece 37 yaşındayim.
herkese sevgiler,
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
merhaba; ben sinan, lise son sınıf öğrencisiyim yaşım 18 herkeze keyifli sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)