Kutlay, 39 yaşındayım, Memurum ekstra olarak grafik ve web tasarımcısıyım. Mamak - Ankara
Kutlay, 39 yaşındayım, Memurum ekstra olarak grafik ve web tasarımcısıyım. Mamak - Ankara
Emrah Arıkan yaş 19 lise-3 Terk (trafik kazası)
Meslek Şuan için yok(sakatlık)
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Yaş 17 Öğrenci
Mustafa Aloglu İstanbu Kanuni Deer 152 kullanıyom
Meslek Proje takip/ Yapı Şektörü
sanıyorum 52 yaşında adaşım yok... emekli ama aktif emekli..
istanbul bilgi üniversitesi'nde medya öğrencisiyim. yaş: 21
ben salih yaş 17 bursa lise 1 gidiyorum 2 ye gitmem gerekiyodu ama motor aşkı engelledi saygılar
Yasim 50 ve 32 seneden beri motor kullaniyorum
Meslegim Boya-Kaportaci
Hamburg-Almanya
Yaş 16 Gaziosmanpaşa-İstanbul Öğrenci
gidişime bıyıklılar duruşuma bıyıksızlar:P
meslek : (otomotiv) sigorta
12 senedir motosiklet kullanıyorum
38 yaş (morukladik vallaha)
dijital artist / grafik tasarim
Belçika
kestim biçtim oldu chopper. (önemli olan baskasinin yaptigini degil kendi zevkini yapip binmek).
merhabalar yas 22 meslek teknik servis 1 haftalık motor kulanıcısı (tehlike)
adim Gazi
Moskovadayim...caylakim
yas 16
ogrenci...
adım yavuz, yaş 34, ankarada'yım, bir tv istasyonunun teknik müdürü ve sarı basın kartı sahibi gazeteciyim...
selam adım tolga 17 yaşındayım gsm bayii lastik mobilya beyaz eşya sigorta inşaat şirketi mutlu akü thy bayii liği gibi işlerle uğraşıor babam bende gsm bayiinde duruyorum
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
slm ben emre mafya babasıyım
Merhaba, adım Koray, yaş 26, anestezi teknisyeniyim.
merabalar adım salih ankara dan aranıza katılıorum motorumu alalı 1 hafta oluyor mct250 aldım 19 yasındayım plazma kesım ve bukum ısınde cızımcı olarak calısıyorum...ankaralı arkadaslarla tanısmak ve organızasyonlara katılmak ısterım....
burak pala yaş 16 eylül-mayıs arası okul haziran-ağustos arası kiraz elma kayısı toplama taşıma..
konya ereğli
ismim ramazan.gebzeden katılıyorum bilgisayar mühendisiyim.arabam olmasına ragmen motorsiklet hayranlığım var...ehliyetim yok motorum yok..burdan bilgiler alıp sonra almayı düşünüyorum..
gebzeden varsa arkadaşlar geziler vs yapabiliriz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)