eskişehirden ALİ....
yaş 18 e dayandı;)
2.el eşya alıp satıyorum
boş vakitlerimde okula gidiyorum...;)
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
* Kocaeli - İzmit
* Bridgestone-Lassa Lastik Üretim tesislerinde (Brisa) Kalite grubunda çalışıyorum
* Motorla ilgili gerçek yada sanal bir grupla olmak beni en az motor kadar keyiflendiriyor
mustak.org :pr:
23 Türkçe öğretmeni.
İsteyerek öğretmen olmadım. Şimdi ücretli öğretmenlik (modern kölelik) yapıyorum
Öğretmenlik dışında kalan zamanlarda evden grafik tasarım yapıyorum. henüz düşük CC'de olsa çok sevdiğim Motorumu bu işle kazandığım parayla aldım.
En azından okula gidip gelirken motorumla gidiyorum diye kendimi avutuyorum.
benden de genç arkadaşlara tavsiye.. mutlu olmak için MESLEK SEÇİMİNE DİKKAT
yaş 18 öğrenciyim
lifan 100
selam yaş 22 memurum
[COLOR="blue"]ruhunu serbest bırak, o gideceği yeri bilir[/COLOR]
28
şehir Plancısı
18 plastik kalıpları
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
herkeze merhaba ben doğan istanbul yaş 29 havalimanında terminal amiriyim
yazdımmı hatırlamıyorum. yaş 32 üniversitede öğretim görevlisiyim
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
3 yıldır Özel Banka - Kurumsal Bankacılık iken Araç Filo Kiralama sektörüne yatay bi qeçiş yaptım...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Merhabalar, 31 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim. Yamaha YZF R6... Herkese kazasız sürüşler...
uğur gökmen
27
zihin engelliler öğretmeni
ANTALYA yaş 21 arkeoloji okuyorum
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
Herkese Selam, İsmim Soyer Girne KKTC de yaşamaktayım yaşım 58 emekliyim.
Herkese gönül dolusu selam ve sevgiler. İsmim Hikmet Özel şirkette muhasebeciyim.
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
Adım Serhat. İstanbul'dan. Öğrenciyim
İsmim Hakan bilgisayar tamircisiyim ist avrupa yakasında ikamet etmekteyim pc konusunda yardımcı olurum.ilk motorum zat150 13000km gitti sonra pili bitti apache150 modeline gectim şuan motordan çok memnunum motor hayatına atıldıktan sonra 1 büyük kazam oldu platin taktık şimdi tam motorcu olduk yeni evliyim hanımda scuter istiyo ama zor olmaz ist trafigi insan yer yaşım 26 neyse çok laflamiyim
herkeze slm adım Erkan Oral Eskişehirde buzdolabı fab. çalışmaktayım 29 yaşında evliyim...
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)