yaşım 19 lise mezunuyum
işim kurye dagıtım elemanı
yaşım 19 lise mezunuyum
işim kurye dagıtım elemanı
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Yaş 31, Bankacıyım, işe giderken serbest kıyafet sonra odamda üstümü değişme işkencesi, ya serbest kıyafet olsa ne olur benim meslek
yaş 17 babamın yanında motorsiklet tamir ediyorum
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
ben ertan 21 yaşındayım bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemlerinde okuyorum ankara mersin hattında mekik dokuyorum
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Herkese Merhaba ben Toptas. Aranıza biraz önce katıldım 1964 doğuluyum...
merhaba ben GÖKHAN 18 yaşındayım,1,75 boylarında 55 kiloyum,
numaram 0900 ... .. ..
gibi bişey oldu bu yaw 1991 dogumluyum seneye hem b hemde a2 ehliyetimi alcam..
ehliyetsiz sürmiyecem çünkü cezaya vercek param yok
Mehmet ŞANVEREN meslek kuyumculuk (tezgahtar) yaş 24
şafak ufo içanadolu bölge müdürlüğünde önmuhasebe aynı zamanda öğrenci yaş 19
tenis kortu olan sitelerde her yaşa özel tenis dersi verilir
slm alykm ismim ahmet yaşım 18 kurye dagıtm elemanıyım
slm
can.. 24.. istanbul.. müh mezunu.. cbf 250
memnun olmak..
Merhabalar,
İsmim Mustafa, 22 yaşındayım.. gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum.. Kanuni Tiger 250 kullanıyorum..
yaşım 35 250 cc lik şopar kullanıyorum
işimse matbaa.....
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Merhaba arkadaşlar ben Ali GÜNER izmir'deyim 27 yaşındayım, Toyota firmasında Aktif Satış Danışmanlığı yapıyorum, Açık Öğretim İşletme Öğrencisiyim 3. Üniversitem =)
selamlar,yaş 45,otobüs sahibiyim,30 yıldır aktif kullanıcıyım(son 24 yıl BMW R/75/5 )sevgili arkadaşlar,motorculuğu bize sevdirenler ,motoru horozun ibiğine benzetirlerdi,motorun olmazsa ibiksiz horoz gibi yaşarsın derlerdi pek birşey anlamazdık.
s.a ben sakarya dan enes yaşım 17,9 :D öyrenciyim
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
slm ben szr 24 yasındayım mesleğim elektrik tesisatı 150 chopper kullanıyorum ama 15 yılda mobielete binmişliim var
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Selamlar ben Giresun'dan İshak... 17 yaşındayım...
Giresun Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrenciyim...
Bu sene son sınıf olucam..
MERHABA genç arkadaşlar,kullanıcı yaşlarını okudukça kendimi yaşlanmış hissettim ama kullandığım sürece böyle birşey hissetmiyorum.Arkadaşlar dikkatli olun,karşı tarafa asla güvenmeyin ve motorunuzla birlikte yaşlanın.Hayatta görecek daha çok güzel günleriniz var.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)