Selam
Bilal Sarı yaş 28
sigortacıyım aynı zamanda güvenlik olarak çalışıyorum
Selam
Bilal Sarı yaş 28
sigortacıyım aynı zamanda güvenlik olarak çalışıyorum
Selamlar yaş 48 Kuyumcu Eskişehir Merkez
selamlar, yaş 31, psikologum...bir ayağım çorluda, diğer ayağım istanbulda
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Selamlar yaşim 20 Adım MuRaT ögrenciyim
[B][COLOR="Navy"]O BiR CaNaVaR > [/COLOR][/B][B][COLOR="Navy"]O BiR SiYaH iNCi[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]O BiR HoNDa CBF150[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"] > O BiR HoNDa TuTKuNu[/COLOR][/B]
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
adım erhan yaş 26 Başbakanlıkta uzman yardımcısıyım...
İzmir'den Tarkan.
35 Yaşındayım.Memurum aynı zamanda MYO makina bölümü öğrencisiyim.
Şu an motorum yok, ama, bugün peşinatı verdim, Jincheng T5-A maxi scooter aldım.
Temmuz ayı sonlarında motoru teslim alacağım.(Aslında motoru hemen bu gün veriyorlardı, malum para durumları...)
Merhaba...
Ben Bursadan Fatih
20 Yaşındayım Kurye Yim.
Agustosta Askerim..
Bursadaki Tüm Motorcuları Motor Konvoyuna Bekliyorum...
Hobi Paket Büfe...
Altıparmak
41 yaşındayım.hataylıyım.eczacı teknisyeniyim
motorsiklet zaten genç yaşamak isteyenlerin seçimi
yaş ortalaması ne olursa olsun genç hissedenler olacaktır
istanbulda Elektrik kabloları üzerine çalışan bir firmada satış pazarlama şefiyim
hayat 2 teker 4 tekere luzum yok ...
slm ben erdal 20 yaşındayım muhasebeciyim
mrb arkadaslar konyada 19 yasındayım ve ogrencı adamız.motorumu sorma be bılader yarama basma
benimde kanıma girdiler:)
NİNJA tu fifti aR:queen:
adım arzum antalyadan yaşım 24 tarih öğretmenliğinden mezun oldum bu sene inşallah tarih öğretmeni olacağım bu sene
Slm. Ben İbrahim Mersinliyim, Konsturuktor ressam mım, yaşım 29, boy 172, motorum cbf150 kırmızı, Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
çok renkli arkadaşlar var ne güzel,
yaşım 25,
dalgıç, paraşütçü, motosiklet pist hakemi, lisansların hepsini saymaya gerek yok tabi, Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra, işletmeden mezun oldum,
SERBEST MESLEK
yüreginin götürdügü yere git
Yaşım 45.
İzmir Motor Meslek Lisesi mezunu, Motor M.Y.O. tek dersten terk.
Yaklaşık 22 sene otomotiv sektöründe uğraş verdim.
Öğrenmek ve yardımcı olabilmek için buradayım.
(çok soğuk bi ifade oldu galiba...)
Antizannımca kask takarsak iyiederiz mi acaba..?
İSTANBUL EMRE, yaşım 23, internet cafe işletiyorum, tek özgürlüğüm
tabiki motorum, kazasız belasız günler. .
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)