merhaba,
adim batuhan yasim 18 motosiklet tamircisiyim
merhaba,
adim batuhan yasim 18 motosiklet tamircisiyim
selamlar yaşım 34 minibus şöförüyüm. honda shadow vt750c6.
Adım hasan yaş:25 motorsiklet servis yedek parça ve aksesuar işleri ile uğraşıyorum...
www.kalyoncumotor.com
Merhaba ben Armaan Bandırma dan.19 yaşındayım öğrenciyim..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.(bu iğrenç espriyi yaptığım için özür dilerim.)
Haa bu arada bekarım..
10PY253
Sor : Sema Börü
Cev : Buyrun benim
Sor : Taburcusunuz
Cev: Oley yaşasın, deli değilim ben
Sor : Yaş Kaç?
Cev: Bayan yaşı sorulurmu?
Sor : eh şey ozaman nerden abla?
Cev: İstanbul
Sor : İçinden mi?
Cev : Büyük şehir belediyeden
Sor: Meslek ablam?
Cev: Yönetici asistanı, daha fazla soru sorarsan yakarım bu gezegeni
selam adım Tarık GÜNDÜZ yaşım 19 KARABÜK teyim ASTSUBAY Hz. elektronik teknisyeniyim 1.90 Boyunda BWS kullanıcısıyım :D:D
KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:
ali demir optık laboratuar teknısyenıyım 20 yasındayım bulgarıstan gocmenıyım ıstanbul da yasıyorum avrupa yakası 190 boyunda 5 kg agırlıgındayım body buıldıngyapıyom
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
SLM ARKADAŞLAR MUSTAFA İSTANBUL YAŞ 32 Eski bir BMW Tamircisi(OTO)
12 Yıldır Isıtma soğutma
Merhaba ;
ismim sami,yaş 38,yöneticiyim
Selam arkadaşlar,
Mesut, Ankara, 41, elektronik öğretmeni, motorsuz...
bu siteye yeni üye oldum ama yeni arkadaş edinmeye bayılırım. hele de özgürlüğüne düşkün arkadaşlar olursa ne ala. veteriner hekimim ve tekirdağda yaşıyorum. shadow seviyorum. insanları seviyorum. toplumsal olaylarla uğraşmayı ve hayatı seviyorum. yardım edebileceğim şeyler olursa omercosar2001@hotmail.com adresimden ulaşabilirsiniz. görüşmek dileğiyle
foruma bayadır takılıyorum ama bu topiği yeni gördüm bende kendimi tanıtıyım dedim 21 yaşındayım mersin üni de öğrenciyim
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
ad soyad = ufuk tüzün
meslek = özel güvenlik
yaş = 26
oturduğu yer= ist / B.evler
nick =tüzün
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
merhaba
emrah kazıcı
kahramanmaraş
elektrik teknikeri
doğal gaz
yaş 25
MARAŞLIM BİR HAMASET DESTANI NAKŞEDİLDİ BAĞRINA
YURDUMUN ASLANLARI ÖLDÜ İMAN UĞRUNA
Herkese merhaba
Muzaffer Aşık,
Yaş =39 ,
Ev= Adana da
Özel şirkette Yöteciyim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
S3L4M
-adım sedat
-yaş 21
-a.ö.f. kamu yönetimi 1. sınıftayım
-bilgisayar teknik elemanıyım.prof. olarak bilgisayar işi yapıyorum ve bu işten para kazanıyorum(şu an için)
-öss ye tekrar hazırlanıyorum
-motokros seviyorum VE amatör olarak antirenmanlar yapıyorum
-bir clup te DJ lik yapıyorum.1 sene ara vermiştim bilgisayar işi yüzünden bu sene tekrardan başlıcam.
-bodrumluyum ve bodrumda yaşıyorum
herkese iyi forumlar...
İzzet KARACA,Yaş 26,Türkçe Öğretmeniyim,
Selam Herkese Istanbuldan Ismim Alp Eren. Meslek Otomotiv Sektörü. Otomobil Iç Dış Tasarım Ses Görüntü Sistemleri Tuning Body Kitt. Vb Auto Design
Yaş 22 Isim Alp Eren Yaşı Es Geçmişiz. Pardon Plss:d
slmlarr ben manisadan ugur yaş 21 celal bayar üniversitesi bilgisayar programlama bölümünde 2. sınıf okuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)