selam ben osman kocaeli karamürselden yaş 19 şimdilik boşum
selam ben osman kocaeli karamürselden yaş 19 şimdilik boşum
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
ben daha öncede yazmıştım ama olsun
16.çubuk
öğrenemeyenci
buRaq
eDiRNe
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
ben akber aktün emekli deniz subayıyım. halen bir kamu kuruluşunda üst düzey görev yapıyorum. motor gibi bir zevki tatmanın mutluluğunu anlatmak böylesine bir sitede abesle iştigal olur ama çok seviyorum ya ne yapayım işe bile motorumla gidip geliyorum önceleri çok yadırgıyorlardı ama artık gözleri alıştı . benden sonra 3-4 kişi daha motor sahibi oldu. bulaştırdım verdim virüsü onlarada. ankaradaki dostlarımızla buluşmayı çok isterim gerçi benim motorum öyle süper bir motor değil ama benim için yeterli. her şeyin sırasıyla olacağını düşünüyorum. herkese sevgiler... kazasız belasız dikkatli sürüşler..
selam ben istanbuldan gürkan yaşım 42 eletrik teknisyeniyim taksimde kendi iş yerimde çalışıyorum ve bir motor tutkunuyum
Merhaba arkadaşlarım, Ben F. Melih, Ankara 1977 doğumluyum ve şu an için özgürüm (çalışmıyorum)
Motosiklet tutkusu anlatınmaz yaşanır diyorum başka bişe demiyorum :cat:
bendeniz kamyonet şoförü yüm yaş 34 ama kimse inanmıyo hiç göstermem yaşımı(kaporta sağlam nevarki çok km yapmışız)
mrh.bende yeniüyeolmuştm bu anket ii denk geldi.istanbulda oturuyorum.beden eğitim ögretmeniyim 28 yaşındayım herkese selam
meslek : laboratuvar teknsiyeni
bende shop cuyum ahahahahha anlıyan anladı
ben furkan 18 yaşındayım istanbul / avcılarda oturuyorum şu anda karabük te makine teknikerliği okuyorum... inş ileride makina mühendisi olup altıma hayabusa gibi bişi çekicem suanda 50cc ile yetinioz
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
yaş 28 inş. müh. Trabzon'da çalışıyorum. Şimdilik.
Selam herkese.Adana ve mersinde gümrük müşavirliği ile uğraşıyorum.yaş 23.
Ben Bahri, İzmir - Göztepe'de ikamet etmekteyim öğrenciyim ve iş arıyorum
Don't touch me too much...!
bahrı bende göztepe ama ist
kerem 24 yaşında 1.72 boyunda 70 kiloluk bi zuzaylıyım..
havalimanı kargo gümrüklemede çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Selam ben Ugur Istanbul / 27 Donanim
First Day Of My Life
Merhabalar ,
Ben Emrah yaş 21 Ankara ( Yamaha ile her yer) Astsubay
selamlar ben istanbuldan soner mesleğim mobilya raydolap motorsikletlerim crown 150 ve gomoto movente
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)