adım murat tunç yaş 18 istanbulda yaşıyorum öğrenciyim aynı zamanda kadıköyde bir bilgisayar şirketinde teknik serviste stajerim
adım murat tunç yaş 18 istanbulda yaşıyorum öğrenciyim aynı zamanda kadıköyde bir bilgisayar şirketinde teknik serviste stajerim
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
yaş 16 hem öğrenci okuldan sora bizim dükkana takılıom perdeçiiiii
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
slm...
bankacı - kurumsal pazarlama, 24
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Slm herkese
İsmim ferhat 26 yaşındayım grafikerlik yapıyorum aynı zamanda müzikle ilgileniyorum
Selamun aleykum.. yaş 23 izmir internet cafe sahibiyim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Cengiz yaş 43 ettik, Askeri personel
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
selamlar eskişehir den Ali;yaşımız 27 olmuş bu arada. Salcano Chopper sm250 kullanıyorum bu şehrin güzide üniversitesinde (adı anadolu olan) çalışıyorum. bi nevi bu devletin kölesiyiz yani.
slm...
Yaş 33, Arkeolog. Şu an prodüksiyon şirketinde çalışıyorum.
Konya, Fazıl. Yaş 34 (ne zaman olduysa) Muhasebeci Özel Sektör
Free Motorcycle Team
Selam arkadaşlar, adım Yılmaz, İstanbul/Maltepe-Küçükyalı' dan, Yaş: 39 İş: Memur (Kamu)
[B][COLOR="Red"]:rendeer::queen::bounce::flower: HIZ YOLU DEĞİL, ÖMRÜ KISALTIR :rendeer::queen::bounce::flower:[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]34 FC 1592[/B][/COLOR] :rendeer::queen::bounce::flower:
Yusuf Çakar 22 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum. program yazılımıyla uğraşıyorum. bekarım
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Ankara 18 Hukuk saygılar
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
21 yaşındayım ama işim yok ve O ŞİMDİ ASKER
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
slmlar.Yaş 26 Düzce liyim,otomotiv,sigorta ve Arc.Hiz.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Evren istanbul küçükyalı yaş 27 bilgisayar teknikeriyim evliyim ... selamlar.
Ömer Zengin Mustafakemalpaşa / BURSA lise öğrencisiyim.
ismim sedat ybr hastasiyim 17 bucuk yasindayim endüstri meslek lisesi mezunu tornaciyim motorumu kız arkadaşimdan daha cok seviyorum
Merhaba
İlhan Aydınlıoğlu - Zonguldak - memur emeklisi - yaş : 53 (hayatın 40'ından sonra başladığını düşünürsek baya genç sayılırım)
Herkese kazasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)