ben ibrahim safa yaş 17 öğrenciyim
ben ibrahim safa yaş 17 öğrenciyim
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Selam, ben Kadri, 30 yaşındayım ve uzakyol gemi kaptanıyım...
mustafa koç çanakkale emniyet mensubuyum yaş 24 vitesli motor kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 yıl oldu çanakkale soğuk bir yer olduğu için kış aylarında fazla binemiyorum
[COLOR="Blue"][B][CENTER]:pr:panzehiri olmayan bir hastalık bu motor[/CENTER][/B][/COLOR]
selam ben fatıh mustafa 19 yaşındayım ofset baskı teknık elemanıyım
s.a bende mehmet emin yaş 25 yolun yarısına 10 var ktü işletme mezunuyum özel bir şirkette yöneticiyim
yaş 19.müzisyenim(klavye-synth,loop prog.)metalci-agresif yapı (:
Yu-Gi-Oh oyun kartları satarak geçimimi sağlıyorum şimdilik (: mersinde yaşıyorum.
Selam Adım Fatih Yaşım 23 Fayans Ustasıyım
selam adım Latif yaşım 20 bilgisayarcıyım yanı kaldırım muhendısı de sayıla bılır...
aslında bi de motor tipi anket olsa hangi yaş grubu hangi tip motora meraklı onu da buluruz
facebook.com/kaskafa
merhabalar... Adım Mesut. Yaş: 22
bende "devrenaber" gibi emniyet mensubuyum...İSTANBUL (galiba bizimde aramızda motor tutkusu çığ gibi büyüyor...)
bende osmaniyedeyim şuan adım orhan.yaşım 17.lisedeyim daha
=)) adım taylan... thaii denir ama bazı arkadslar tarafından =)) 17 yasındayım öğrenciyim
arkadaşlar bu arada bu carsamba motor ehlıyetimede başlıyorum.ehliyetimi aldıktan sonra hayalim bir yzf-r1 almak
hakan 25 yasında ve istanbulda bilgisayar ve telefon üzerine işyerim var
bendeniz de cem, istanbul, maltepe'den... yaş 30, grafik tasarımcı
horozkentli apo yaş 24 inşaat sektöründeyim...
Bolu'dan Samet Yat kaptanıyım yaş 22......Tabi ki Boluda değilim......
merhaba adım ibrahim yasım 26 bankada özel güvenligim.yarısmacı arkadaslara basarılar
LORD OF THE WAR
Selam motorcu milletimin insanları!
Burak ben, 22 yaşındayım.. Siteye Istanbul ve Tekirdağdan girip çıkıyorum!
Çekik gözlü dostların yaptığı cruiserlardan kullanıyorum, öğrenciyim.
Arada organizasyon işlerine el atıyorum vs. vs...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
ben ist b.evlerden yusuf dün 26 ma bastım ismi saklı bir motor servisinde ustayım tanışmak yeni yerlere gitmek isterim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)