Herşeyi yazdık yaşı yazmadık.27 yaşındayım
Herşeyi yazdık yaşı yazmadık.27 yaşındayım
Selam Motorcu. Ben Mehmet. Su an Denizli'deim. Eylülden itibaren izmir'li olucam. Elimde imkanım olsa Discovery Channel'da izlerken hayran oldugum demiri eğip büküp şekil veren baba oğul gibi başına gecip bana özel bi chopper olusturmak istiyorum. Hayal iste adı üstünde. Cruiserlarla yetinicem farkındayım. 24 Yasındayım. Bilgisayar-Bilisim-Danısmanlık vs.. Kravat,gömlek yöneticilik dısında hemen hemen her iste tecbüre sahibiyim. işletme 4. sınıfta okuyorum. Harley-Rock senteziyle yoğrulmaktayım. :headbang: :::mtnet4
Selam ankara 45 astsubay. Ankarada arkadaşlarla tanışmak isterim.
Merhaba arkadaşlar
MURAT/ 30/ AVUKAT /UŞAK
Cem ARI. 37 Yaşındayım. İstanbul. Bir finans kuruluşunda Bilgi İşlem Müdürüyüm.
Engin / 28/ İstanbul/ İstatistikçi
Arkadaşlar dehşet içindeyim!!! i:
hani 'en iyi motorcu en uzun yaşayandı'
sitenin yaş ortalaması çok genç...
görünen o ki, site de çok az 'en iyi motorcu var'
bu durumda, bu en iyi motorcu abilerimize İYİ Kİ BİZLERLESİNİZ diyorum!
vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...
Adım Koray, Mersin Üniversitesinde akademisyenim yaş 26...
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / Yaş 46 / Teknik Öğretmen / Bu sitenin yönlendirmesiyle yamaha YBR 125 ve bezen kullandığımız Simson motosikletler.
Bu taraflarda gezi olsa da Bolu, Sakarya, Ereğli ... üyelerle tanışabilsek. Sapanca'dakine kısmet olmadı, Abant gezisi gerçekleşmedi, Uzak yerlere de bizim makinalar ya da biz dayanabilir miyiz bilemiyorum?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
19, İ.T.Ü.'den müstakbel makine mühendisi
imza, safrane
merrhabalar
adım savaş
biyolog-pedagog ve de pc-log um
özel bir eğitim kurumunda bilgisayar destekli eğitim yazılımları ve web sayfaları geliştiriyorum
1980 doğumluyum
motorcu arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim
mrb ben bursadan açık hava reklam işleri yapan bir dükkanım var yolu bursaya düşenleri beklerim
merhaba arkadaşım
ercüment erdun
İstanbul/Gaziosmanpaşa
s.muhasebeci+emekli
yaş 48 biay sonra 49
merhaba ,
Ben engin, İstanbul'da inşaat mühendisiyim, yaş 26
GSR 600
slm ben muhammet , avcılar, istanbul ünv. kimya mühendisliği 4 görünümlü 3. sınıf öğrencisi, playstation cafe zincirleri sahibi, mondial mct250, yaş 26...
Adım Ali 27 yaşındayım Bir akaryakıt dağıtım kuruluşunda Madeni Yağ Bölge Müdürüyüm.
¨GERÇEKCİ OL İMKANSIZI İSTE !¨ CHE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)