Merhaba ;
Harun Örgün yaş:19 Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği- İstanbul
yorumlara katılamsam da forumları sürekli takip ediyorum .. en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...
Merhaba ;
Harun Örgün yaş:19 Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği- İstanbul
yorumlara katılamsam da forumları sürekli takip ediyorum .. en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...
[B][I]Aaron7[/I][/B]:bounce:
ben emrah,erkek kuaförüyüm yaş kemale erdi 24
-------------------------------------------
42 Yaşındayım, bilgisayar yüksek mühendisiyim..
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Herkese merhabalar. Ben Osmaniye'den Yusuf. 26 yaşındayım. Kaymakamlıkta Memurum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
merhaba arkadaşlar şehitler diyarından ali 48 yaşında motorsuz hayatmı?olmaaaz 1964 model wsk ile gözümü açtım ...
Ben Erol.. 1964 doğumluyum..
Ve İstanbul Bakırköy'de Mali Müşavirim..
Merhabalar ben de Fatih,fotoğrafçıyım...
selamun aleyküm ahali bendeniz tarık seyhan .hendek sakarya giyim bijuteri işiyle ugraşıyorum herkesı beklerim kaliteli ve pahalı alışverişin adresi JANJANcollectıon
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
selam ben ersin ankaradan 27 yaşındayım sony mağazasında yöneticiyim
nofear_421
selam arkadaşlar çanakkaleden mücahit 27 sistem operatörüyüm
ya belki zamanı değil ama hyosung gt 250 hakkında bilgisi olan var mı?benimle paylaşırsanız sevinirim.
siteye bu gece üye oldum fakat hayal kırıklığı yaşadım.Bir konu açtım henüz cevap veren olmadı.motosikletimi sattım yeni alıcam. lütfen yardımm edermisiniz?
slm ben tayfun yaş 30 şu an şırnak da bulunuyorum daha önce istanbulda idim meslegimi söylememe gerek yok görünce anlarsınız biz hep görevde motor kullandık görevde motor kullanmakla sivilde motor kullanmak daha bi ayrı özgürlük açıkca söylemek gerekirse resmi de kullandığımız zaman herkesden istedigimiz zaman yol alıyorduk ama bunu kendi motorumuzu kullanırken söylemek mümkün degil onun için dikatli olun(hiç bir zaman araçların sizi dikiz aynalarından göremeyecegi kör noktalarda bulunmayın)
herkse selam isimim zekeriya namıdeğer motorcu.Tanışmak için mesaj atıyorum ama anladıgım kadarıyla bana göre birisi yok buralarda.yaşım 18 motorcu arkadaslar arıyorum hem sohbet hemde muhabbet bağabında..tanışmak isteyen olursa buyursun gelsin. :) motorsiklet satış ve servisimiz vardır motor almak isteyenleri bekleriz.mail adresim zekeriya_kececi@hotmail.com..mail atabilirsiniz :):)
meslek: kiralik katil.
23 Yaşındayım Aslen KARŞIYAKALIYIm ama Marmariste oturuyorum Müzisyenim...
yaşım 22 açık öğretim işletme fakültesi son sınıf öğrencisiyim aynı zamanda ymm bürosunda çalışmaktayım çanakkaleliyim bütün yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum seneye askere gidiyorum
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
yas 17 otomatıv sektorunde yedek parca
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)