merhaba.adım murat ıstanbul uskudardanım.otomotıv sektorundeyım yasım 29.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım.
merhaba.adım murat ıstanbul uskudardanım.otomotıv sektorundeyım yasım 29.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım.
selam ben 29 yaşındayım evli 2 çocuk babasıyım motor işi benim için zevk ve hobi
:queen:
Selam arkadaşlar Ankarada yaşıyorum . Her marka motorun onarımını elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum .Bazı markaların servislikleri var .Ankara Anıttepede uzun zamandır ikamet ediyorum. iş yerim evime çok yakın..
45 yaşındayım 2 çocuk babasıyım.. Hepinizin geçmiş ramazan bayramını kutlar
Nice bayramları sevdiklerinizle geçirmenizi dilerim.....
buraya mesleğimi yazmak zor benim için
oğuz istanbul kadıköy ısıtma soğutma üzerine satış ve montaj işleri ile uğrasıyorum ...bayilik verilir iklimlendirme yani ;) evinizde kombi klima radyatör ile ilgili sıkıntılar var ise görüşelim
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
adım bekir ızmır ege unıversıtesı ıtfağıyecılık bolumunde okuyorum yasım 21.
Sercan ÖZEN
Samsun/1987
Üniversite öğrencisiyim
Herkese selamlar...
ben 17 yaşında genç bir öğrenciyim
selam ben yılmaz bolu, güvenlik, yaş 23
selam bende lilitu motosiklet tutkunu henüz hiç kullanmamış parası olduğunda honda cbr 125 rr alıcak olan küşük bi kızım huahua istanbuldanım öhm 20 yaşındayım
Selam, Ben Hakan. İstanbul/Sirkeci'de yedekparça işi yapmaktayım(İşmakinaları filtre imalatı, toptan satışı) ve ayrıca Motsiklet 2nci el alımsatımı ve yedekparçalarını zaman zaman satıyorum.16.11.1968 istanbul doğumluyum.
Elazığdan AHmet
21 Yaşındayım Elektrik Elektronik Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencisiyim ~
Çok yakın bir zamanda Keeway Superlight alacağım..
selamlar
ben Tolga Adana dan sevgiler...Yasim 35 dishekimiyim...DL 650 kullaniyorum
merhabalar ben bora kayseriden yaş 24 inşaat mühendisiyim
ben levent 41 yaşındayım esas mesleğim iç dekorasyon ve mobilya bazı nedenlerden dolayı bir şirkette otomotiv sektöründeyim motosiklete hobi ve zevk için biniyorum.
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
somadan erbil,yaş 37 otel işletiyorum
yaşlandıkmı ne
fakat gönül yaşım 20 civarında
[B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
PERT TEAM
Manisadan Sabri 34 yaşındayım Doktorum (Anestezi Uzmanı)
mrb lar izmir den Berk yaş 21 uçak bakımcıyım.+ işletme okuyorum açıktan
Selamlar Yaşım 16.5,Bornovada Oturuorum Avni AKyol Anadolu lisesinde Sayısal Ögrencısıyım.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)