Mehaba Ben Majör Müzisyenim 53 Yaşindayim
Mehaba Ben Majör Müzisyenim 53 Yaşindayim
merhaba ben istanbuldan fatih tekstil işiyle uğraşıyorum yaşım 20 saygılar
mrb ben eray eskişehirden yaşım 21 ayakkabı üzerine mağaza işletiyorum anadolu üniversitesi kamu yönetimi öğrencisiyim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ben eskişehir'in tek rokko'lu delisi sinan özel bir şirkette kuryelik yapıyorum mesleğim icabı günün 10saati motorun üstündeyim.
edirne den gökay yaşım 25 ticaretle uğraşıyorum....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Merhabalar, İstanbul'dan Ahmet, aslen Tekirdağlıyım, özel bir şirkette Denetim Müdürü olarak görev yapmaktayım, yaş 36
slm, zafer deniz, 22, akdeniz üniversitesi turizm, kanuni rokko.
yaş 19 kocelı unuversıtesnde makıne muhendıslıgı bolumunde okuyorum
Selamlar, Ben Cihan, 23 Yasindayim, Isvicrede Ozel bir Petrol Sirketinin Finans Departmaninda calisiyorum.Ayrica 2Haftadir Aprilia RS 125'im var
Burak ben. 21 yaşındayım. Bilgisayar parçaları ithalatıyla uğraşıyorum
17, öğrenciiiii..........
selamlar
ismim Gökhan,
Fotokopi teknisyeniyim maliye okuyorum yaşım 23 (kasım 13 de 24 olacak allah kısmet ederse )
ben önder yaş 34 matbaacıyım
Ergün Güner 37 yaşında öğretmen (felsefe)
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Ben Baran yaş 30,işim bu hafta başlayacağım reklam ajansı ege bölge müdürlüğü.
adım oğuz istanbulda yım 10 yıllık şoför 1,5 yıllık tahsilat elemanıyım sözde terfii ettik (attan in eşşeğe bin) yaş 33 resme bakınca inanması güç dimi?gören en fazla 22 diyo kaporta sağlam,km. fazla
mrb
mustafa genç yaş 20 scooter ile başladım ilerde halleydavidson almayı düşünüyorum
adım ethem.izmir selçuk'tayım.21 yaşındayım.''bellboy''um.. bahşiş vereceğini bilsem babamı bile otele müşteri diye alırım
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)