selam ben oğuz eski şoför yeni muhasebe elemanı ve her zaman motorsiklet hastasıyım. pardon unuttum yaş 33.
selam ben oğuz eski şoför yeni muhasebe elemanı ve her zaman motorsiklet hastasıyım. pardon unuttum yaş 33.
selam 21 yaşındayım ktü kimyada talebeyim
aynı zamanda bir otomobil firmasında planlama şefiyim.iş, okul,ev monotonluğuna son noktayı sizi tanıyarak koydum.artık motosiklet aşığıyım.
he bide zor şehir istanbulda yaşıyorum okulda (trabzonda)değilken.aslen merzifonluyum.
daha önce yazdımmı hatırlamıom
gökhan varol 24 danışmanlık yapıyorum kadıköyde
GKN MOTORS
daha bir motosiklete piston olamadık
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
meraba istanbuldanım 28 olduk dr yim
ben korhan yaş 15 17 eylül ed gircem 16 ıma şimdilik öğrenciyiz şimdilikte mondıalle takılıyos...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
bende İstanbuldan Burak.Yaş 30 yolun yarısına yaklaştık.Özel bir şirkette Ar-Ge departmanında çalışıyorum... Honda CBR 600 F kullanıyorum.
adım semih yaşım 19 öğrenciyim
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
herkese selam.ismimim rüstem.bende her race çinin en sonunda sahip olmak istediği gibi r6 kullanıcısıyım. hepinize hoş sohbet
üşenmedim, bütün başlığı okudum iyi istihbarat çıkar bu siteden
bana gelince, adım yunus. 22 yaşındayım. astsubayım...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Bende Uğurtan, yaş oldu 29... Marmara Üniv. Spor Akademisi mezunuyum. Sabancı Üniversitesinde Spor Sorumlusu olarak çalışmaktayım.
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
yaşım 21.. ist' un tazecik motorcularındanım! 125 zn kullanıyorum. tüm motorcuları toplumunu seviyorum
bu deli kız der ki ; kimine göre yalanım kimini göre kralım.. herkez rahatına baksın ben adamına göre adamım ;)
merhaba herkese ..
yaş 26, doktorum, Regal Raptor dadyw 250 kullanıyorum, çok da memnunum..
merhaba Ayhan Şahin Doktorum yaş 34
ah ah doktorum diyebilseydim ya bende....
olmak istediğim ve olamadığım meslek....
içim sızlamıyo değil doktorlara rastlayıncaaa..her neyse dağıtmayım konuyuu..
alışveriş merkezi yönetmek varmış kısmette....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
Selam, ben İzmir den Ender. 29 yaşındayım, inşaat mühendisiyim. Sym Joyride200 kullanıyorum.
selamlar yaş 16 yazıcı teknik personeli
Adım Asım,22 yaşındayım
mesleğim öğrencilik,Gazi Üni.de
adım izzet 25 yaşındayım öğretmenlik yapıyorum
merhabalar ben ismail yüksel yasım 20 süleyman demirel ünversitesi bilgisayar programcılıgı okuyorum
saygılarımla
[U][B][COLOR="purple"](¯`•.¸¸.•>>"yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun"<<•.¸¸.•´¯)[/COLOR][/B][/U]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)