Ahmet HARDAL otomativ sektöründe işçi olarak 10. seneyi devirdim, 32 yaşındayım, mondial 150 re kullanıyorum.
Ahmet HARDAL otomativ sektöründe işçi olarak 10. seneyi devirdim, 32 yaşındayım, mondial 150 re kullanıyorum.
Kinyas/30/Azerbaycan-Baku/Sanayici
Yaşım 26, İngilizce Tercümanım.
Yaşım 18
Bilgi İşlem Müdürüyüm, aynı zamanda öğrenciyim
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
CİHAN ULUS istanbul ikamet S.B.F. mezunuyum yaşım34 motokuryelik yapıyorum .neye niyet neye kısmet derler ya işte öyle bişiii
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Merhaba yaş 17 gece halı sahada gündüzde plajda çalışıyorum.Balıkesir/Ayvalık
25, Endüstri Mühendisi, İstanbul - Cidde
Ben Cihat arkadaşlar... mesleğim bilgisayar, şu anda bar işletmeciliği yapıyorum yaş:23
[I][B][COLOR="Red"]Tembeller Şikayet Eder,Acizler İsyan Eder,Asiller Yönetir...[/COLOR][/B][/I]
Ben İstanbuldan nejdet namıdeğer necobey piaggio hexagonum var net cafe sahibiyim yaşım 30
Adım faruk, grafik tasarım işiyle uğraşıyorum.
Ben Murat ÇELİK. 33 yaşındayım. Elazığlıyım. Kuyumculuk yapıyorum. Honda CBR125 kullanıcısıyım. ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTORSPORLARI KULÜBÜ üyesiyim. Herkese kucak dolusu selamlar...
adım erdem istanbulda yaşıyorum arçelikte satış elemanıyım 21 yaşındayım (beyaz eşya alacak site üyesi arkadaşlara indirimli beyaz eşyalar benden)
adım semih 20 yaşındayım Bedir Metalde Tasarım Şefiyim
birde öğrenciyim marmara Üniversitesi Makine
selam adım fatih cangoloz yaş 32 copy center sahibiyim
selam!!! ben gözde güler, yaşım 29 ve izmir'de yaşıyorum. perakende sektöründe mağaza yöneticisiyim.
merhabalar ben tuncay şimşekli . 16 yaşındayım . öğrenciyim (hala bitmedi şu okul) hayırlı günler...
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)
Dündar İSKENDER,24 , Jeoloji Mühendisi
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
ben Tuna Nissan Otomotiv Genel müdürlükte idari işler ve satınalma uzmanıyım 36 yaşındayım bir kız cocuk babasıyım ..
annemimi, kardeşimimi, karımımı, kızımımı yoksa motorumumu daha cok seviyorum henuz cozemedim.
Aslen hataylıyım ama Adanada doğdum büyüdümm 23 yaşındayım club işletmeciliği yapıyorummm daha doğrusu yapıyordummm şimdi market açıyorummm
ad soyad: serkan helvacıoğlu .. doğu akdeniz mimarlığı bitirsemde bende her türk genci gibi mesleğimi değilde baba mesleğini yapıyorum (ne yalan söylim...baba mesleğinde daha çok para var )
antalyalıyım ve eski sanayide hırdavat nalbur işi yapıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)