adım onu 16 yaşındaım ögrenciyim
adım onu 16 yaşındaım ögrenciyim
OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR...
arkadaşlar yaş 24..............
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Merhaba Antalyadan yaş 17 isimi söylemeyeyim
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
adım furkan 19 yaşındayım adanada yurtdışı pazarlamacılık yappıyom
mustafa ben yaşim 28 ve elektronik anahtar chipli beyinli oto anahtarcısıyım
elektronik anahtar chipli beyinli oto anahtarcısı mustafa abi mesleğin ne kadar güzel oldum olası elektroniğe merakım vardır bu anahtarlardan motorlarada oluyo mu? neyse bura yeri değil
ben ibrahim yaş 24 muhasebeciydim bıraktım raportörlük operatörlük gibi şeyler yapıyorum öğrenciyim
tşk
ben hakan . istanbuldanım. yaş:33 işletme mühendisiyim. bilgi sistemleri yöneticisiyim.
hayat güzeldir
Orçun MAVİŞ
lokanta işletiyorum + tarım ve hayvancılık
adım kemal üniversite 4.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum dkp-paslanmaz çelik ticareti yapıyorum.
selamlar yaş 25 ankaradayım kırtasiye oyuncak bilgisayar mazemesi cep telefonu kısaca ne ararsan var tarzı bir dükyanım var yolunuz düşerse uğrayın yenimahalle şentepe 2/c beklerim.
herkese selamlar. ben istanbuldan Umut,25 yaşındayım. Uçak mühendisiyim.
kuçuk ev aletleri sinbo da yetkili mudurum yas 39
slm ben cagatay yanee cartman. yaşım 27 manisadayım. beyaz eşya yan sanayinde teknik müdürüm.
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
kenan sarıhan Antalya içki sektörü yaşım 29 (suzuki gs500)
slm. arkadaşlar bende Yaşar mesleğim su arıtma tesisinde mekanik & scada operatörüyüm yaşım 26
mrb bende Öner istanbul/çekmeköy yaş 22 makina teknikeriyim ama şuan merchandiser lik yapyorum özel bir firmada
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Adım EMRE 28 yaşındayım MANİSA Akhisar ilçesinde oto alım satım işi yapıyorum.
selam,müjde spor eğitmeni(1,5 yıldır yapmıyorum)müzisyen.Yaşam hakkına saygı,barınak gönüllüleri,kürke hayır,greenpeace platformu üyesi yaşım 31
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
adım gökhan. Tekirdağ Çorludanım. pvc doğrama + siding + tarım ve hayvancılık
pardon yaşım 28
selam millet..yaşım 26 sony pil türkiye distiribütör firmada satış sorumlusuyum..
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)