Merhaba arkadaş
Adım Muzaffer, Gemi Makineleri Baş Mühendisiyim, İTÜ de öğretim görevlisiyim, 36 yaşındayım, çocukluktan beri motora binerdim, uzun bir ara verdim şimdi 3 yıldır devam ediyorum.
Herkese selam, kazasız sürüşler
Merhaba arkadaş
Adım Muzaffer, Gemi Makineleri Baş Mühendisiyim, İTÜ de öğretim görevlisiyim, 36 yaşındayım, çocukluktan beri motora binerdim, uzun bir ara verdim şimdi 3 yıldır devam ediyorum.
Herkese selam, kazasız sürüşler
Poturdak
ben aytaç. 1985 doğumluyum. eskişehirde ailemle beraber yaşıorum.
eskişehir anadolu üniversitesi işitme engelliler öğretmenliği son ( 4. ) sınıf öğrencisiyim.
hemen hemen 9 aydır motosiklet kullanıorum. bir bayan sürücü olarak kendimle gurur duyuyorum.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
merhaba arkadaşlar 1967 doğumluyum serbest meslek sahibiyim tüm arkadaşlarıma mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
merhaba
Devrim BEBE , 31 yaşındayım , Jeoloji Mühendisi olmama rağmen tekstil yan sanayi firmasında satış müdürü olarak çalışıyorum.
Merhaba, 22 yaşındayım, Müzik Öğretmeniyim.
Sitede 16 yaşından küçük arkadaşlarımızda var.Anket onları niye kapsamıyor?
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
görkem 16 yaşındayım öğrenciyim
bende mevlüt(ayhan) 17 yaşındayım öğrenciyim.Tüm abilerime ablalarıma ve kardeşlerime kazasiz motor sürüşler diliyorum saygılarım sizlerle
Merhabalar, görünce bende yazayım dedim
Adım Durmuş, Orman Müh 5. sınıf, yaş oldu 23
ben cemal herhalde sitenin yaşlı üyelerinden biriyim..yaş 50 tekstil ticareti ile uğraşıyorum
selam millet , ben Cagdas yas 18 ogrenciyim....
adım sahin netcafe işletiyorum yaş 30 2 yıldır motora biniyorum
ben antalya da ikamet ediyorum ama trabzonda bilg. öğrt. 3 sınıf öğrencisiyim
henüz yeniyim aranızda ve motorda da. başlamak öok güzel
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
SELAM BEN GÜRAY 31 YAŞINDAYIM ALANYA DA YAŞIYORUM ,RESSAMIM RESİM GALERİM VAR ONU İŞLETİYORUM..
Merhaba,
Ben İstanbul/Bahçelievler'den Onur.Yaş 24.Marmara Üniv.Turizm Otelcilik son sınıf terk.Lojistik şirletinde deniz ihracat elemanıyım.Eylül ayında Hyosung Gt 250 naked almak istiyorum.
Saygılarımla
ızmırden.adım kamıl.yas 28.hepınıze selamlar
selam yas 23 bilgisayar operatörüyüm.
KITA : ORTACA
üLKE : MUĞLA
ha bi de unutmadan kıyameti gectik DÜNYANIN CENNETİNDEYİZ...
(yalan mı Muğlalılar...)
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
adım Bora Kara 28 yaşındayım. izmirdeyim. esas mesleğim mühendislik , ancak şu an bir ilaç firmasında reprezantlık yapıyorum
Emircan Ergin , 17 , Öğrenci
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)