Sercan SARI , 19 yaşındayım, Yıldız Teknik Üniv. Elektronik ve Haberleşme Müh. öğrencisiyim....aslen Zongulddak/Çaycuma'lıyım
Sercan SARI , 19 yaşındayım, Yıldız Teknik Üniv. Elektronik ve Haberleşme Müh. öğrencisiyim....aslen Zongulddak/Çaycuma'lıyım
Bora Çetinkaya yaş 35 Matbaacıyım
emre demircan..makina mühendisiyim..gecen sene 30 yaşındaydım ..
adım denız ıstanbul turızm cıyım.yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
merhaba 43 yaşındayım.Ankaralıyım.chopper,cruiser ve trike tutkunuyum.gençleri,küçüklerimizi kollar,severiz.ancak mutlaka yaşıtlarımıza da ihtiyaç duyarız.yaşıtlarımızla sohbet,iyi bir yemeğin üzerine alınan huzurlu,dingin,tok aromalı bir türk kahvesi gibidir
Tuğrul Bey ben de geç başladım sayılır.efendim bendeniz de başkentliyim.cruiser kullanıyorum.biraz body built gerekiyor tabii) çok iyi yapmışsınız ..ben motorumu düşünürken bile stresten ,sair yorgunluklardan arınıyorum.görüşmek dileğiyle
Selam ist Kenan döner 49 oto kaporta
:cat: [COLOR="Blue"]VER COŞKUYU MOTORA[/COLOR]
Selam ben Hüseyin Gömleksizoğlu, 27 yaşındayım, İstanbul Göztepe'deyim ve Bilgisayar Programcısıyım. Ruby ve rails gibi dillere takıntım var.
Adım bertan inal, Meslek İçmimar, Yaş : 29
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
cem, bilgisayar destekli tasarım, 28 pardon artık 29 (el alışkanlığı ne yapalım...)
ibrahim, hırdavat ve civata üzerine çalışıyorum. yaş 35 oldu.
adım:İsmail ALTAN,Mühendisim,yaşım 40
çiyan:bounce:
ev ist göztepe
iş ist koşuyolu
yaş 29 bankacıyım
üşenmedim bütün sayfaları okudum, hafızamın yettiği kadar analiz yapayım siteyle ilgili.
-ortalarda khutuck hesaplamış ortalama 27 küsür diye benim de tahminim 27-28 yaş ortalamasına sahibiz sitede (en fazla yoğunluk 24 ile 29 arasında)
- meslek sahibi arkadaşlar en fazla bilgisayar ve elektronik sektöründe çalışıyor
kimya ile ilgili sadece 3 kişi var(benim meslek)
- moderatörler kendileri hakkında bilgi vermemişler
- 5-6 kişi kendini 2 kere tanıtmış nedense bilgiler birbirini tutmuyor
- bizim ertuğrul_öz kendini tanıtmamış (hatta mete handro ya da rastlamadım sanırım)
- siteye üye olup ta yaşı tutmayan gençler var 3-5 tane
Tebrikler nasıl da okudun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)