Ertekin, 25, İstanbul Bilgisayar Programcısı, IBM...
Kazasız belasız keyifli sürüşler herkese...
Ertekin, 25, İstanbul Bilgisayar Programcısı, IBM...
Kazasız belasız keyifli sürüşler herkese...
Adım Kaya.Yaş 29.Uludağ İşletme Mezunuyum.Uluslararası Madeni Yağ Şirketinde Bayi Sorumlusuyum.
erol karakaş,yaş38,nakliye işiyle ugraşmaktayım/ehliyetten sonra inşaallaholacak/istanbul
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sLm Kütahya'dan Mustafa yaş 20 bilgisayar operatöryüm,iktisat mezunuyum,yaz aylarıda Dj lik yapıyorum
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
cem dumlu 17 yaşındayım öğrenciyim şu ehliyetimi alayım mesleğim gezmek olacak
Merhabalar;
Samim Çakır / 25 / İstanbul Çağlayan / Grafiker
Herkese saygı ve sevgiler...
[FONT="Times New Roman"][I]Samim Çakır[/I][/FONT]
cemil, 19 yasindayim, grafik ogrencisiydim biraktim yurtdisinda bi okula basvuru yaptim bekliyorum..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
ibrahim,27 yaşındayım, dumlupınar üniversitesinde öğretim elemanıyım.
ümmet perkitan.50.aşçıyım .boş zamanlarımda hiç durmadan türkiyeyi gezerim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
20 yaşındayım bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Can YERLİ
06 YC 502
alper - istanbul
reklam yazari 26
İsmim çağlayan, 44 yaşındayım,inş.müh. ankarada 27 senedir motosiklet kullanıyorum.
Ben İbrahim 40 yaşındayım, makina mühendisiyim,yabancı bir şirkette teknik satış md.olarak çalışıyorum.
herkeze merhaba
BEN İSTANMUL GAZİOSMANPAŞADAN MERT YAŞ:19 MESLEK MUHASEBE
MOTORUM 250 TİGER AMA TRANSLAP ALMAMA AZKALDI ALLAHIN İZNİYLE
selam dostlar.şevki aksoy 60 yaşında emekliyim.karadenizin incisi akcakoca da piaggio ile dostlarımı bekliyorum..
şevki abi bu yaz akçakocaya 2 kere geldim orda bir arkadaşım var onu ziyarete,oraları çok beğendim tekrar gelirsem görüşürüz inşallah.ordaki arkadaşıma selam söylermisin onun resmini siteye atmıştım benim başlıkta inşallah benim başlığı takip ediyorsundur. arkadaşın ismi ihsan ,merkezde nokta kuaför salanunun sahibi.istanbuldan selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hepinize merhaba ..
Ben Osman Yüzbaşıgil 50 yaşından sonra motorcu (scootercu) Bostancı san. sitesinde oto yedekparça işi yapıyorum ..Hepinize sevgiler ..
ismim reha, 20 yasımdaym, itü de isltme muh okuyorm
ümmet kardeşim senin maceraların beni 60 dan sonra uyandırdı.seni takip etmek den büyük keyif alıyorum.hele başlığındaki bayrak ve fenerbahce arması....pehh.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)