Caner Aksungur
Makina teknisyeni
Yaş 33
Gebze
Caner Aksungur
Makina teknisyeni
Yaş 33
Gebze
Uğur Şahin
Öğrenci
Mersin/Tarsus
gürkan Çöklü
kpss atamalarını bekliyor
ankara
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
Kimyagerler varmış hmm
Meslektaşlarımı selamlarım.
Ben kimyager ve satışçıyım.. Analitik cihazlar satıyorum.
kamil aslan öğrenci aynı zamanda ambalaj matbaa
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
Alper tünay 36 ankara lojistik,
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fatih Yapıcı 30 KASTAMONU mütaahit dekarasyon
selam ben kaan 18 yaşındayım öğrenciyim
(istanbul ticaret üniversitesi)
Nedim, 24, istanbul
Yıldız Teknikte Öğrenciyim, aynı zamanda arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz reklam ajansında (www.iseereklam.com) çalışıyorum. Henüz motorum yok ama inşallah 2007 baharda almak istiyorum.
Birlikte keyif dolu gezilere gitmek temennisiyle hoşcakalın
selam yaş 20 kırklareli luleburgazda ıkamet edıyorum mekanık makine,işlerıyle ugrasıyorum suan bı fabrıkada bakımcıyım
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Heyy, 25 işletme 4. sınıf,yarışmaya istanbul'dan katılıyorum
isim sait,yaş 48,ikamet ist/güngören meslek ibb'de işçi,motor honda mb8 ve kwy ss 250.
Sıtede yeniyim ama Alper gerekli bi konu açmısın arkadaşım, eyw.
Murat ben. 80'liyim. Free-shop çuluk yapıyorum. (bide son 10 gündür yemeden içmeden scooter araştırıyorum)
Ankara. 22 yaşındayım. Üniversitede öğrenci, sporcu ve dj im.
Bunlardan herhangi [COLOR="DarkRed"]biri[/COLOR] ... :pale: ... Yamaha [B][COLOR="RoyalBlue"]MT-01[/COLOR][/B] ([I]mavi[/I]) // Yamaha [B]R6 ([I]yeni[/I])[/B] ([I]siyah[/I]) // Yamaha [B]FZ 6[/B] ([I]siyah[/I])
iktisat mezunuyum kendi işyerimde şimdilik elektro galvaniz işi ile uğraşıyorum.
herkese sevgiller ve kazasız günlr yağmurlarda ise dikkat diyorum.
adim saim 21 yasindayim yeditepede okuyorum ayni zamanda aile sirketinde yöneticiyim
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
Adım Emre,32 yaşındayım,müzisyenim.Edirne-Ankara arasında mekik dokuyorum.Yamaha kullanıcısıyım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)