adım hayati yaşım 26 istanbul/ çapada oturuyorum gıda teknikeriyim aynı zamanda bilgisayar oparatörüyüm ! 2000 model, 125 cc honda titan kullanıyorum !!
adım hayati yaşım 26 istanbul/ çapada oturuyorum gıda teknikeriyim aynı zamanda bilgisayar oparatörüyüm ! 2000 model, 125 cc honda titan kullanıyorum !!
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
adım gokhan 24 yasındayın istanbul emnıyet mudurlugu kadrosunda calışiyorum polis memuruyum nx4 falcon kullanıyorum
Selam! Adım ERMAN. İstanbul / Göztepe'de oturuyorum. Turizmciyim.
KARANLIGA KUFREDECEGINE BIR MUM YAK!!!
istanbul,dişprotez tekniker,yaş 30
merhaba 32 yaşındayım ankarada mobilya centroom da işletme müdürüyüm 15 yıllık mağazacıyım sm 250-4 kullanıcsıyım
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
daha önce yazdım mı bilmiyorum ama yunus emre karan yaş 16-17 arası öğrenci
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
yaş 20 gemi zabiti
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Merhaba, yaşım 34, Elektronik Mühendisiyim.
A.S.A.
:pr:
Yaşım 17 ;))) Lise Son (ELeCtRiCk BöLümü) ;))) YaNe ÖRenci
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Selamlar,İzmir yaş 23 işletme okuyom,kuru temizlemede çalişiyorum x x x
slm. yaş 17. lisedeyim. aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum
ben antalyadan can 16 yasımın sonundayım ınsallah 17 gırcem.ataturk anadolu lıs. 2. sınıf ogrencısıyım.... şey bu arada sımdılık motorum yok.hazıranda beat ıns.
ha burdan arkadasımın kız arkadasına ve onun halasının ogluna slm soylemek ıstıyorum.ha abı hangı kameradayız???bıde onemlı olan yarısmak (espırı yaptım burda guluncektı)puhahaha gene espırık yaptımmm
MT ANTALYA
ya$ 23. ticaret hayatI yorucu oLur.
slm ben kamil sakarya üniversitesi işletme öğrencisiyim yaşım 23
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)