ben oyumu kullanmışım ama cvp yazdım mı diye hatırlamıyorum
ben liseden mezun oldum muhasebe bürosunda çalışıyorum iki yıllık yüksek okul tercih ettim muhasebeci olmak istiyorum
ben oyumu kullanmışım ama cvp yazdım mı diye hatırlamıyorum
ben liseden mezun oldum muhasebe bürosunda çalışıyorum iki yıllık yüksek okul tercih ettim muhasebeci olmak istiyorum
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Merhabalar ;
Ben Hamit Marmara Üniversitesi Elektronik bölümü mezunuyum.Arçelik A.Ş. de çalışmaktayım.
Yaşım 21
Saygılarımla...
Selamlar ben Emre. Yaşım 23 ve kamu yönetimi okuyorum..
SLM BENDE ARDA!!! İSTANBUL KOŞUYOLU KADIKÖYDENİM VE OYUNCULUK AJANSINDA KAST MÜDÜRÜYÜM...VARSA TİYATROCU YA DA FİGÜRANLIK YAPMAK İSTEYEN GELSİN BULSUN BENi CİDDEN İYİ BİR AJANSIZ VE PİYASADA ÇOĞU DİZİYE OYUNCU BÖLÜM OYUNCUSU VE FİGÜRASYON GÖNDERİYORUZ REKLAM YAPTIK BİRAZ AMA OLSUN ARTIK:D
ha bu arada yaş 21
selam ben şakir tekirdağ çorludan özel bir firmada mobilya montaj ustasıyım (yarışmacı arkadaşlara başarılar)
selam ben istanbuldan mehmet 17 yaşındayım öğrenciyim
istanbuldayım, e-ticaret firmasında çalışıyorum, ar-ge sorumlusuyum, 28 yaşındayım. sitemiz:
www.ideefixe.com
bilgisayardan kitaba kitaptan altına.... herşeyi bulabilirsiniz
sitemize beklerim
Heaaayt .. Ben İzmir'den Semih 17 yaşındaym .. Karşıyaka anadolu'da okuyorum .. kafkaf yani ama sanırım izmirden gidiyorum
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
gökmen- istanbul-denizcilik(uluslararası nakliye)&müzisyenlik-25 ..
Kemal GÜNAY Bursa media group ve bursanın sesi gazetesinin sahibiyiz.
yaşım 25 motorum BMW R60
marmaristen yusuf yas 22 resepsiyonistim
Adım hakan,23 yaşındayım,elektronik müh olacağım yakında şu aralar elektirk tesisatçılığı yapıyorum
selam tugrul ben. yaş otuz meslek tapu da memurum ramzey 250cc QM kullanıyorum.
Aydın Ölmez 1973 Burdur doğumluyum Gayrimenkul danışmanıyım
isim: hasan, yer: istanbul/bakırköy yaş:29 meslek: bir medya kuruluşunda muhabir
adım erol yaş 28 istanbul da oturuyorum.mütercim tercüman olup aynı zaman da inşaat mühendisiyim.
Aybike. İstanbul. Yaş 25. İTÜ Kimya mezunuyum. Kimyager satıcıyım, laboratuvar cihazları satıyorum. İşimi sevmeme rağmen iş yerimdekilerden ve maaşımdan memnun olmadığım için iş arıyorum.. Aslında insan sevdiği işi yapmalı, mesela motosiklet satsam ne kadar mutlu olurum vs vs
çenem düştü tamam azad ediyorum sizi
sevgiyle selamlarım
ogün bülent 'ist gitar solist bestekar(mesam) yolu yarıladık geçtik bile göstermesekte
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ben mert ist yaşım 23 pastacıyım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
selamlar ben Hakan diş hekimiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)