selam ben kaan ist. mekan yaş : 19 öğrenci
selam ben kaan ist. mekan yaş : 19 öğrenci
Suat ben, içmimarım, yaş 28, motoru yeni aldım, acemiyim daha....
Ben Nevzat Şenol. İstanbul'luyum. Şu an bir halı fabrikasının Konya Bölge müdürlüğü görevinde bulunuyorum. Tam 50 yaşındayım.
FIRFIR fırat 22 istanbul.meslek derseniz hepsi var turizm ,organizasyon,otelcilik,fitness egitmeni,2 senedirde disc jokey lik yapıorum...
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
Merhaba ben Uğur. Yaş 24 , İstanbulda'yım.Gelecek yıl uzatmaları oynayacak bir elektrik mühendisi adayıyım. yazılım geliştirme konusunda çalışmaktayım. cbr 125 i yeni aldım.hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim : )
ben yağız marmara işletme 21 yaşındayım! cross hastasıyım hele bi kafama yatan bi model bulayım gerisi gelcek
Yaşım 17 GEmlik-Bursa da ogrencıyım bıttı sayılır artık okul ogrencılık kalmadı desem
adım can 16 yasındayım.ataturk anadolu lısesı 1. sınıfta okuyorum
MT ANTALYA
Merhabalar,
Ben Özer 1962 İzmir doğumluyum ve Özel bir şirkette Müşteri temsilcisi olarak görev yapıyorum.
Selamlar,
Daha Önce sanki yazdım gibi ama bulamadım .....neyse 33 yaşında, dikilitaş istanbul ikametli, endüstri ürünleri tasarımcısı evli ve mutlu bir kullanıcıyım arkadaşlara başarılar dilerim
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
29 yasındayım.Uşakta oturuyorum eczacı ve motorcuyum...
Satılık Asya125t-Spidi mont
selam bende metin elazığ doğumluyum elektronik eşya satıcısıyım yaş 26 motorum malasef yok sattım
yaşım 30 izmirden.özel bir şirkette satınalma şefi olarak çalışıyorum.
30 yaşında Ankara. pratisyen hekim.(ne uzmanısın diye sormayın diye yazıyorum)
Abi kaç yapıyo bu gibi bişey
nejdet
istanbul
net cafe sahip
27
Merhabalar. Adım İsmail Yılmaz, işletme mezunuyum, Türk telekom yetkili satıcısıyım. yaş 30 İstanbul (yarışmada herkese başarılar
Bu arada; aranızda KIYIKOY'u bileniniz var mı? Eğer varsa bi hafta sonu topluca oraya gitmeye ne dersiniz? Muhteşem bir yer.Deniz, kum, doğa....
adım Serhat
18 yaşındayım bilgisayar bölümü okuyorum (programcılık) öğrenciyim
Ümit Ben , 23 yaşında / Bilgisayar Teknisyeni
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)