ben selçuk yaşım 31 textil (ihracat) firmasında baskı nakış takıpçısıyım istanbulda...
ben selçuk yaşım 31 textil (ihracat) firmasında baskı nakış takıpçısıyım istanbulda...
41 yaşındayım
1 temmuz da açılacak olan www.ilkadres.com sitesinin satınalma ve lojistik sorumlusuyum
Slm, ben İstanbul'dan Alişan. 22 yaşındayım, motor teknisyeniyim. Ve temmuz ayında da askere gidiyorum.
Slm İstanbuldan Orhan. Yaş, 26 bitmek üzere. Esas meslek Teknik Öğretmenim. Bilgisayar bölümü.
Öğretmenlik yapmıyorum, piyasaya bilgisayar programları yazıyorum web programları ya da masaüsütü programları farketmiyor. Kaydedilip üzerinde işlem yapılacak data nız olsun yeter, hallederiz
selam ben ferhat maalesef muhasebeciyim istanbuldan katılıoomm 25 yaaşş
yaşım ? bilmiyorumki her sene değişiyor
24
makina teknikeri + teknik ressam + kalıpçı
öf be ne zor iş bu mesleği anlatmak
adım barış 33 yaşındayım, bilgisayar oem ürünleri ithal eden bir firmada müşteri temsilcisiyim ikamet istanbul
slm bnde antalyadan fahrettin 19 yaşındayım öğrenciyim bekarım
Merhaba ben İstanbul'dan. Bir İhracat Firmasında Mali İşler Müdürüyüm. Yaşım 37
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
bende muhasebeciyim dostum neden malesef diyorsunsimfer adlı üyeden alıntı
eğer muhasebeye ilgili değilsen mesleği bırakmanı veya böyle dememeni tavsiye ederim
iyiki muhasebeciyim
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Sevgili arkadaşlar,
Üşenmedim, hesapladım. Anket sonuçlarımıza göre sitenin yaş ortalaması 27.83053435.
Bir gereksiz bilgiler mesajımızın daha sonuna geldik. Yapımda ve yayımda emeği geçen tüm kütükler adına iyi günler diliyorum.
sanırım geç kaldım ama yazmadan edemedim,, Tahsin Şeheri - istanbulda oto kiralama şirketim var
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
Arkadaşlar ortalamayı yükselteyim 48 ekonomist (yapmasamda),eski radyocu ,yazar, çizer bilumum gereksiz-onlara göre -işlerle uğraşan bir üyeyim
ankara yaş 33 network mühendisiyim.
slm bir kit'te muhasebe memuruyum yaş 26, motor merakım hat safada, bi tane almayı düşünüyorum, gönlüm gt250r dan geçiyor. forumları devamlı takip ediyorum, nerdeyse çoğunuzu tanışmadan tanıdım(!).herkese kazasız, belasız günler dilerim.
Adım Savaş Askeri personelim..Yaş 35 Saygılar..
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
ben Tokat/NİKSAR dan Enes YAŞIM 23 DEVLET HASTANESINDE tIBBI SEKRETERİM
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
62 yasındayım marketlerim var mondial 110 tf ,yamaha fzr,cbr1000.ybr125,birde honda beatım var ( bu kadar motor neden diye sorarsanız markette lazım oluyor...
:bounce: 0546465246900
bahadır çohadar 23 makina muhendisiyim kırşehirde doğalgaz işindeyim yarışmacı arakadaslara başarılar
Bacoman
slm ben emir yaş 13
antakyadan herkese selam
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)