selam
ben osman koru otel teknisyeniyim yaşım 38.5 istanbul fulya
selam
ben osman koru otel teknisyeniyim yaşım 38.5 istanbul fulya
slm ben necdet yaş 37 aile şirketi turizm ve inşaat sektörü
selam manısadan rasim yavuzsoy
yasim 25 kalıpçıyım
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
HEHE ist/27/m Makine mühendisi şantiye şefi...Hyosung Gt 250 comet
To know me is to love me....
merhabalar antakyadan adım meriç yaş:15 ögrenci
selam İzmirden Edip yaş 36
Ulaşım ve turizm taşımacılık sektöründe yöneticiyim.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
selam ben konya'dan mehmet 26 yasındayım toptan perakende bilgisayar satış servis şirketinde depo sorumlusuyum
Merhaba, Sarper Sılaoğlu (31) / Istanbul
Mobil çözümler firmasındayım. Pharos Consulting
[FONT="Arial Black"]Sarper SILAOGLU[/FONT]
merheba arkadaşlar bende antalyadan fahrettin 19 yaşında üniwerste öğrencisiyim
Yaş yolun yarısı(36)meslek cok ama ben serseriligi sectim(çok gezene böyle diyorlar, 3lıta 30 küsür ulke )izmitliyim normalde izmitede bir evim var ama genelde orta avrupa dolaylarında oluyorum (simdide seyahatteyim )su anda dt-re 200
SANIRIM BÜTÜN BÜYÜ RÜZGARDA GİZLİ..
merhaba bende HAYATİ yaş 26 istanbul meslek : gıda teknikeri ve bilgi işlem
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
Merhaba,ben Bilge,37 yaşındayım, subayım.
Selam ben Hakan yaşım 39
mesleğim:Önce Kameraman daha sonra prodüktörlük 17 sene sonra kendimi emekli edip Bozcaada ya kaçış ve orada turizmle uğraşmaca.
Şimdi yılın 5 ayı orada geri kalanı istanbul da arada da yutdışına kaçarak hayatı devam ettirmece ....
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Adım egemen, 30 yaşındayım, araştırma görevlisiyim. zealsun zs 125-6 motorum var.
Ben 35 yaşındayım, Bilgisayar satış, servis ve çeşitli matbaa hizmetleri veriyorum.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
Adim Aydin, Elektronik muhendisiyim, 32 yasindayim,
Ben izmitten yavuz 25 yaşında makina teknisyeniyim
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
merhaba
cep telefonu yetkılı servıs club nokia servısıne onumuzdekı hafta transfer olucam insallah
26 yasindayim turizm otelcilik mezunu, halen isletme ogrencisiyim, otelcilik sektorunde calisiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)