Selam Ben alper istanbuldan yaş 26 Garanti Emeklilik Portföy Yöneticisiyim.
Selam Ben alper istanbuldan yaş 26 Garanti Emeklilik Portföy Yöneticisiyim.
birkan-1967
makina mühendisiyim. izmirde fren balatası üretimi yapan bir firmada üretim-mekanik atölye şefiyim
selam adım Aper 23 yaşındayım istanbulda bir ilaç firmasında bölge sorumlusuyum.
adım Okan 20 yaşındayım ve müzisyenim
selam ben Ahmet ŞİMŞİR Eskişehir,den yaş 33 meslek memur
ve ben cengız yaş 39 istanbul-gebze personel taşımacılıgı yapıyorum
yaş 35 sektör:lojistik görev:depo sorumlusu (network yapısal kablolama)
bende bnde ben nurhayat namıdıyar nurs yas 19 ankara labaratuar teknısyenıyım yokmu meslektaşşşşşş
selam dostlar
ben
Kartal23 ( Cemil Kaynak - Muhasebeciyim )
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
selamlar ben kadir yaş 20 ama ben hala motorumu alamadım ama içimde bi ses onun bana yaklaştığını söylüooo
hee pardon bu arada muhasebeciyim
ben Taner Bursadan yaşım 35 Bursa Büyükşehir Belediyesinde iş makinası operatörüyüm
E.EGEMEN TOMRUK aslen bursalı ama üni sebebiyle artık istanbullu yaş 24 nisan 30 da 25 e giricem bi dönem motokuryelik yaptım hala yıldız teknik üniversitesinde öğrenciyim şu an çalışmıyorum hayatta herkese başarılar dilerim
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Selam Dostlar. Ben Ercan . Avukatim , YaŞmi? Yolun Yarisindan Bİraz Fazla (36) ,selamlar.....
HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]
Merhaba aranıza yeni katıldım ben ertuğrul 29 yaşındayım superonlineda müşteri temsilcisiyim.Kısmetse zealsun zs125-6 alıcam araştırıyorum.
Adım Aykut Coşkun. Fakülte mezunuyum. Profesyonel anlamda Bass gitar çalıyorum. Aynı zamanda edirnede cep telefoncu dükkanlarımız var.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
yaw benim yaş orda yokkk 14
AşKıN TaRiFi oLMaZ DiYeNLeRe BaKMa..oNLaR DaHa ÖnCe hİÇ MoToSiKLeT.NeTe GirMeMişLeRR..
ahaaaa yakalındıııı gitti üyelik... kız sölenirmiiii
ben özdemir öztürk yarışmaya istanbuldan katılıyorum 16 yaşındayım lise son sınıftayım herkese başarılar diliyorum :D
selam arkadaşlar. yaş 32 kamu yön. mezunuyum.
satış sorumlusu olarak çalışıyoırum
Merhaba ben Korhan
31 yaşındayım, elektrik mühendisiyim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)