21 shell de kasiyer
2005te 16-20'yi isaretleyenler şimdi en az 30
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
35, meslek amele
Adminlere sesleniyorum.
Konu kilitlensin artık
2005 de acılmıs konu; 15 yaşında olan adam bile 30 oldu artık. Anketi tazelemek gerekiyor bence.
selam ben uğur istanbul anadolu yakasından metalurji ve malzeme mühendisi
Herkes'e merhaba;
Meslek: Computer Graphics Artist
Herkese merhaba araniza yeni katildim. istanbulda zeytinburnu yaşim 30 mesleğim Araç ses ve görüntü sistemleri
Merhaba arkadaşlar adım Yıldıray 33 yaşındayım satış uzmanıyım
abileler merhaba yaşım 18 elektrik projesi çizen bi firmaza teknik ressam'ım
Herkese sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Ben da aranıza yeni katıldım ve imamlık yapıyorum. Allah hepimize kaza bela vermesin.
İzmir yaş 45 hayatın tam ortasındayım memurun maaşım evim arabam motorun ve susmayan bir karım var hahahhaha
34 yaş Ankara'dan ..uzman çavuş... araç bakım onarım teknikleri
Herkese merhaba. 22 yaşındayım, Kars`ta yaşıyorum ve Uluslararası ticaret ve lojistik 3. sınıf öğrencisiyim. Herhangi bir şekilde buralara gelecek bütün dostlarımla tanışmak isterim
Selamlar herkese. 25 yaşındayım doğma büyüme Adanalıyım ve Adana'da yaşıyorum. SDÜ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri mezunuyum.
SELAMLAR BEN MURAT YAS 48 ISTANBUL MATBAACIYIM BASKI ONCESI CTP SORUMLUSUYUM YENI KATILDIM ARANIZA
Konu eski biz yeni .İsmim Nevzat Mersin dem yazıyorum.Mekanik bakım onarım ustasıyım.
Alper Kutalmış Çiftçi, İstanbul. Yaş 29, Motorum Honda cb125f. Hero Dash110'u satıp bunu aldım. Vitese alışmaya çalışıyorum. Meslek; ürün tasarımcılığı. Toplam motor tecrübem 3700 km. civarı. Epey yeniyim yani
Adım Eray.Yaşım 16 öğrenciyim.Ehliyetim var.Şimdi ise yazın çalışıp Allah'ın izniyle para biriktirip motor alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)