Bence anket verilerini yeniden yapmalısınız. 2005 de 23 yaşında olan adam şuan 36 yaşında
Ben çağrı bankacıyım. 31 yaşındayım.
Bence anket verilerini yeniden yapmalısınız. 2005 de 23 yaşında olan adam şuan 36 yaşında
Ben çağrı bankacıyım. 31 yaşındayım.
İstanbul'dan Zülfikar. Boğaziçi ekonomi öğrencisi. Yaş 20 👋
Merhaba,20 yasindayim.Kanada'da okuyordum,bu sene ilk senemdi ama biraktim.Haliyle ogrenciyim Ducati Monster 821 kullanicisiyim.
Merhabalar , ismim Volkan yaşım 35 , Turkcell de çalışıyorum. Motorum Burgman 200 (Foruma bugün kaydoldum)
meslek : Grafiker
motocycle : HM 796
meslek : zabıt katibi
motocycle : vstrom 650
Herkese Selam,
İsmim Mustafa Yıldırım. Memleketim Trabzon. 94 doğumluyum ve 22 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. E-Ticaret ile uğraşıyorum. Çocukluğumdan beri motosiklet tutkusuyla yaşıyorum ve nihayet dün Kymco Xciting 250ri model motosikletime kavuştum, an itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Bundan sonraki planım motosiklet etkinliklerine katılıp samimi bi çevre oluşturmak. Bu konuda forumdaki rütbeli abilerim/kardeşlerimden destek bekliyorum
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.
Tekeriniz düz bassın !
Merhaba arkadaşlar. Ben Eyüp yaş 33. Mekan 34 vatan 61.. Meslek maliyeci.) mtv borcu, tpc olan arkadaşlar varsa bu ayın sonuna kadar olan fırsatı kaçırmasınlar.! ;) Motosiklet sürmeyi öğrenmeye 2 ay önce başladım. Başlangıç cbf 150 yle.. eh fena değil. Yokuşlarda boğuluyor biraz 😄 2011 model 55.000 km.’de. Olacak o kadar.) Acemiliği atana kadar 1-1,5 sene kullanmayı düşünüyorum. İlerisi için aklımda Kawasaki Z300 var. Umarım fiyatları biraz düşer.) Tekerinize taş değmesin. Allah’a emanet olun.
Merhabalar , ben Fatih 25 yaşındayım Isparta’da yaşıyorum eczane teknisyeniyim 5 aylık cf moto 150 nk kullanıcısıyım.
Adım Mert Ankara'da ikamet ediyorum. Makine mühendisiyim. Yaş 26
Ben Erol,Sağlık Memuruyum Yaş 40
2016 Mondial RX3İ EVO 250 CC
Oğuzhan GÜCLÜ
Zabıt Katibi
Selam arkadaşlar Çanakkale'den Ali Can yaş 24 Gıda teknikeri'yim ama avm de garsonluk yapıyorum.
Merhaba arkadaşlar ben ali baran. yaşım 35. Xmax 125 Abs kullanıcısıyım. Mesleğim kurgu yönetmenliği ve yönetmenlik.
Merhaba değerli büyüklerim,arkadaşlarım ve forumda sayısının fazla olduğunu düşünmediğim sevgili küçüklerim
Ben Göktuğ Tuğral 20 yaşındayım ve Adana'da ikamet etmekteyim,Çukurova Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim.
Adana'da olan arkadaşların şahsımla ve motosiklet grubumuzla tanışması dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)